Rondreizen en hotspots

passievooritia-rondreizen

Of je nu aan het rondreizen bent, een stad bezoekt of de zomer vertoeft in een van je favoriete Italiaanse badplaatsen; er zijn een hoop plekken in Italië die je maar wat graag wilt ontdekken. Van actieve vakanties, tot zonvakanties.

Als je een reis naar Italië boekt, word je gebombardeerd door het grote aanbod aan mooie plekken. Er is bijna geen enkel land met zoveel leuke steden die elk over hun eigen unieke bezienswaardigheden en kenmerken bezitten. Zorg er daarom in ieder geval voor dat je de meest populaire hotspots bezoekt tijdens je trip.

Passie voor Italia heeft de mooiste rondreizen en hotspots voor jou op een rijtje gezet. 

Rondreizen

passievooritalia-rondreizen

Rondreis Sicilië

Het mooie eiland Sicilië ligt bij de punt van de laars en is met zijn 25.000 vierkante kilometer het grootste eiland van de Middellandse Zee.

passievooritalia-rondreizen-dolomieten

Rondreis Noord-Italië

Het noorden van Italië is het meest ontwikkelde gebied van het land, maar heeft ook prachtige natuur en mooie steden.

passievooritalia-rondreizen-dolomieten

Rondreis Dolomieten

Sommige mensen bestempelen de Dolomieten als de mooiste bergen van Europa. Een actieve roadtrip is het zeker.

passievooritalia-rondreizen0cinque-terre

Rondreis Bloemenrivièra

De Italiaanse Bloemenrivièra is een geweldige uitvalsbasis als je van rust en schoonheid houdt. De naam zegt het al: de dorpjes aan deze kustlijn zijn kleurrijk, pittoresk en vooral heel romantisch.

passievooritalia-rondreizen-toscane

Rondreis Toscane

Grote heuvels, olijfbomen, middeleeuwse stadjes en de thuishaven van groot historisch erfgoed. Toscane is een geliefde vakantiebestemming voor menig toerist.

passievooritalia-rondreizen-amalfi

Rondreis Napels & Amalfikust

Napels kennen wij vooral van het prachtige culturele erfgoed en de indrukwekkende geschiedenis. De Amalfikust is een logische keuze na je bezoek in Napels.

Populaire hotspots

passievooritalia-hotspots

CAMPANIA - Amalfikust

De Amalfikust is zeker een pareltje om te bezoeken. Denk aan Sorrento, Napels, Pompeii, Possitano, Cetera en Praiano. Met een gids kun je zelfs meerdere plekken in een week bezoeken.

passievooritalia-hotspots

LAZIO - Rome - Villa Borghese

Bezoek park Villa Borghese als je weer in Rome bent. Geniet van de plotselinge rust te midden van de drukke stad. Je kunt segway’s huren, fietskarren en skelters. Of bezoek het beroemde museum.

passievooritalia-hotspots

PIEMONTE - Turijn

Ga je naar Piëmonte, dan denk je aan de hoofdstad Turijn. Verrassend in de zomer of winter. Bezoek de ondergrondse gangen , het voetbalstadion, ga skiën, of maak een fietstour door de stad.