Accommodaties

passievooritalia-accomodaties

In Italië vind je de meest dromerige accommodaties op de meest bijzondere plekken. Denk aan schattige B&B’s in plekjes die door veel toeristen nog niet ontdekt zijn, of prachtige hotels met gigantische zwembaden met uitzicht op zee. Wat je voorkeur ook is, de accommodatie is heel belangrijk tijdens jouw verblijf in een van de mooiste landen ter wereld.

Tijdens je zoektocht naar een geschikte accommodatie zijn er meerdere dingen waar je rekening mee houdt als toerist. Welke accommodatie je kiest, heeft te maken met de regio of stad waar je verblijft, je eigen voorkeur en natuurlijk je budget.

In de bekende badplaatsen kiezen mensen al snel voor een hotel met zwembad, maar bevind je je in het uitgestrekte landschap van Toscane dan kiezen mensen eerder voor agriturismo of B&B. Sommige reizigers baden liever in de luxe die een hotel met zich meebrengt, terwijl anderen genieten van de eenvoud en kleinschaligheid van een B&B.

Ten slotte houd je natuurlijk ook rekening met je eigen budget bij de zoektocht naar een geschikte accommodatie. Genoeg om over na te denken en een groot aanbod om uit te kiezen. Wij van Passie voor Italia helpen je bij deze keuze en delen onze favoriete accommodaties met jullie.

pasievooritalia-accommodatie

Appartementen & vakantiehuizen

Of je nu met z’n tweeën bent of met het hele gezin op vakantie gaat, liever in de stad verblijft of juist op het platteland; in Italië vind je een groot aanbod aan appartementen. Vooral met jonge kinderen is het makkelijk.

passievooritalia-camping

Campings & Agriturismo's

Een agriturismo is wat minder bekend dan een camping, maar ook zeker de moeite waard. Een agriturismo is een boerenbedrijf die ook kamers of appartementen verhuurt aan gasten.De meeste boeren hebben olijf- en/of wijngaarden en een restaurant

B&B's & Hotels

Vakantie vieren is ook relaxen! Vakantiegangers die tijdens hun vakantie niet willen denken aan koken of afwassen kiezen vaak voor een Bed & Breakfast of een hotel.