passievooritalia-reisinfo

reisINFO

Italië is een groot land. Er zijn zoveel mooie steden, regio’s en natuurgebieden dat je soms wat hulp nodig hebt bij de keuze. Wij hebben de mooiste rondreizen op een rijtje gezet. Ook is reisinformatie altijd nuttig wanneer je naar Italië afreist. we helpen je een handje op weg.

Boek je tour vooraf

Wanneer je in Italië een tour wilt doen of een museum wilt bezoeken, is het
slim om vooraf een ticket te boeken in Nederland. Dit bespaart je geld én
geduld. De rijen kunnen namelijk urenlang zijn. Nog een voordeel van vooraf
boeken is dat je gelijk kunt kijken welke tours je in de stad of plaats kunt
vinden.

Check hier welke tours je kunt vinden in jouw favoriete stad of plaats. Een van de leukste tours die je kunt boeken is met Bajabikes. Ook deze tours kun je van te voren boeken. Je kan deze fietstours en fietshuur boeken in BariBolognaFlorenceGenuaLecceLuccaMilaanNapelsPalermoPisaRomeTurijnVenetië en Verona Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer.Klik op de namen van de stad en boek je fietstour nu gelijk.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een reis op maat, dan kunnen de reisadviseurs van Passie voor Italia jou helpen in jouw keuze. 

 

passievooritalia-reistips

Reistips

Wanneer je op reis gaat wil je van te voren alles geregeld hebben, zodat je onbezorgd op reis gaat. Denk aan het Reisadvies, Reisvignetten, Reisverzekering. En het van te voren boeken van een leuke tour.

passievooritalia-reisadviseur-sanne

Reisadviseurs

Wanneer je een rondreis wilt maken naar Italië of een leuke reis wilt boeken, is het heel fijn wanneer iemand je de beste tips kan geven. De reisadviseurs van Passie voor Italia helpen je graag.

passievooritalia-rondreizen

Rondreizen

We hebben de mooiste rondreizen op een rij gezet. Denk aan Sicilië, Toscane, Noord-Italië en meer. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een rondreis met onze adviseurs te bespreken zodat je de reis direct kunt boeken.