Bekende Nederlanders over Italië

passievooritalia-bekendeitalianen

Bekende Nederlanders vertellen over hun Italië

In Nederland wonen veel bekende Nederlanders met affiniteit met Italië. Ook wonen er bijzondere Italianen, Italianen die hun mooie land hebben achtergelaten om in Nederland een nieuwe toekomst op te bouwen én Nederlanders met Italiaanse roots. 

Passie voor Italia spreekt een aantal mensen over hun Italië. Verder geven ze 10 tips over hun favoriete plek in Italië, over hun favoriete Italiaanse product en accommodaties, enz.

Kortom, het zijn intieme pure gesprekken met bijzonder mensen over hun Italië.

Mijn Italië

passievooritalia-bekendenederlanders

Roberta Pagnier Interview

Roberta is een bekende tv kok en tevens heeft ze Italiaanse roots. Haar moeder was namelijk Italiaanse. Graag vertelt ze over haar roots, haar familie en over haar Italië in dit interview met haar.

Passievooritalia-bekendenederlanders

Roberta Pagnier en de 10 Favorieten

Roberta Pagnier vertelt over haar favoriete accommodatie, haar favoriete strand in Italie en haar favoriete gerecht. En je leest over haar favoriete Italiaanse restaurant in Nederland.

passievooritalia-blog-joshua-albano

Joshua Albano Interview

Acteur Joshua Albano is geboren in Doetinchem, maar zijn achternaam onthult zijn Italiaanse bloed. Met een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader staat Joshua’s leven in het teken van twee culturen.