Taalcursussen

passievooritalia-taalcursus

Ben je gek op Italië en kom je er graag? Dan is het niet meer dan logisch dat je de Italiaanse taal (een beetje) beheerst. Het wordt ten slotte door meer dan 85 miljoen mensen ter wereld gesproken, het is de officiële taal van de klassieke muziek en daarnaast een prachtige taal om te leren. Om de taal te leren beheersen hoef je niet helemaal naar Italië te verhuizen. Er zijn in Nederland genoeg enthousiaste docenten die je met liefde de Italiaanse taal leren. Maar natuurlijk kun je ook naar Italië reizen en de taal leren. We hebben een aantal mogelijkheden om de taal te leren voor je op een rijtje gezet. 

Italiaanse taalcursus

passievooritalia-italiando

ITALIANDO
Italiaanse Taalles NL

Taalles in Purmerend. Heb je zin om weg te dromen naar het zonnige Italië? Kom dan naar Italiando voor taallessen (ook online). De Italiaanse Nicca Vignotto leert je alles over de taal, kunst en cultuur.

passievooritalia-taalreizen

Language Travel LALALUPA - Sicilië

Ooit bij een Siciliaanse tafel aan willen schuiven en mee willen doen? In de ochtend conversatie oefeningen op allerlei niveaus om vervolgens op dezelfde dag tijdens speciaal geselecteerde lokale activiteiten alles in het praktijk te kunnen brengen. Kijk snel verder.