Over ons

Welkom bij Passie voor Italia. Wat leuk dat je deze pagina leest!

Kennismaken met Jennifer Nannings

Passievooritalia-overons

Hoi, ik ben Jennifer en ik ben de eigenaar van Passie voor Italia. Ik heb mijn hele leven al een liefde voor Italië en ben in 2013 zelfs in Italië getrouwd met Ed. Mijn grootste hobby’s zijn dansen, poweryoga, schrijven en natuurlijk Italië.

Ik werk in de Public Relations business en heb jarenlang als PR adviseur bij het 100% Media en Partner Netwerk gewerkt. Waaronder 100%NL Magazine en Soundz Magazine ook vallen. Tevens heb jarenlang dansles en turnles gegeven.

passievooritalia-retreats

Mijn grote passie voor Italië is in mijn tienerjaren begonnen toen ik met mijn ouders en vriendinnen naar het Gardameer op vakantie ging. Vooral die knappe Italianen wekten toen mijn interesse 😉 Toen ik zelf kinderen kreeg gingen we ook vaak naar Italië. Rimini, Luca, Pisa, Gardameer, Canazei, Chioggia enz.. Dit doen we nu nog minstens 1 keer per jaar en onze kinderen Stan en Frederique zijn al net zo gek op Italië als wij.

Trouwen in Italië

 

Het land is zo bijzonder mooi en het eten, de winkels, de kleine straatjes en de mooie vergezichten zijn geweldig! Toen mijn man Ed, in 2012 vroeg of ik met hem wilde trouwen en ook nog eens in Italië wist ik het wel.

passievooritalia-over-ons

In 2013 trouwen we in Lucca in bijzijn van onze beste vrienden en familie. Een tijd om nooit meer te vergeten en vanaf toen was ik pas echt verliefd op Italië.

Mijn passie voor Italia

Vaak krijg ik de vraag wat mijn passie voor Italia is. Wanneer ik aan Italia denk, krijg ik een glimlach. Er liggen zoveel mooie herinneringen in dit mooie land, echt ontelbaar. Wanneer ik eens niet zo blij ben en een off-day heb, en ik ga door mijn bibliotheek in mijn telefoon of blader door de fotoboeken, dan word ik weer vrolijk. Het voelt alsof ik er vitamine D door krijg. Ik kan alles weer aan.

passievooritalia-home

Passie voor Italia

Ik weet dat heel veel mensen gek zijn op Italië. Met dit platform breng ik Italië een beetje dichterbij. De informatieve website vertelt je over de gewoontes van de Italianen, reistips, de inspirerende rondreizen en laat bijzondere accommodaties zien. Ook is het mogelijk om een tour te boeken in een Italiaanse stad, weg te dromen bij de mooiste foto’s en vind je er heerlijke Italiaanse producten. 

Contact

Heb je een vraag of wil je partner worden van Passie voor Italia, neem dan contact op met mij: 0653451799,  email: passievooritalia@gmail.com. Ik neem zo snel mogelijk contact op met jou.

Sociale media:

Volg je Passie voor Italia nog niet?

FacebookInstagram

A Presto Jennifer

passievooritalia-overons