Webshop

passievooritalia-webshop-geschenken

Passie voor Italia heeft de mooiste Italiaanse producten en geschenken voor jou samengesteld in deze webshop. Denk aan heerlijke Italiaanse delicatessen, wijn,  serviezen, olijfolie, unieke Prosecco en de mooiste E-books over Capri en de Amalfikust.  Laat je inspireren door de geselecteerde producten en bestel nu in de webshop.

Heb je een vraag over een product, neem dan contact op: T. 0653451799 of E. passievooritalia@gmail.com.

Passievooritalia-webshop

TERRAMIA.NL

Bestel nu bij Terramia.nl, een webshop met heerlijke Italiaanse delicatessen, rechtstreeks uit Italië. Vaak vanuit kleinere (familie)bedrijven met oog voor kwaliteit van de ingrediënten en producten. Wij hebben passie voor lekker eten!

passievooritalia-webshop

ITALIASI DELICATESSEN

ItaliaSi importeert de lekkerste delicatessen uit Piëmonte onder eigen label. Luxe Italiaanse food en non-food. Denk aan Panecotta, wijn, chocolade, pastasausen enz.. Italia-Si verzorgt ook een wijnproeferij met bijpassend eten. Neem een kijkje op de website of bel Anja: 0640802868

passievooritalia-webshop

BARON BUBBOL PROSECCO

Klik en BEL en BESTEL - Relatiegeschenk - Deze hand bespoten prosecco fles van de kunstenaar Baron Bubbol is niet alleen prachtig maar de prosecco is ook van top kwaliteit. Ideaal voor een relatie- kerstgeschenk of voor de gasten van een mooi feest. Wil je informatie over dit design en de mogelijkheden, bel dan: 0653451799

Passievooritalia-webshop

E-BOOK AMALFIKUST

Reisadviseur Felicia Giordano heeft een prachtig E-Book geschreven waarin 100 tips staan vermeld over de Amalfikust. Ze tipt je over de mooiste stranden, heerlijke accommodaties en vertelt over het openbaar vervoer. Bestel hier.

passievooritalia-webshop

TASTE OF PUGLIA

Taste of Puglia bied je Slowfood en design uit Puglia. Laat je verrassen door het grote assortiment serviezen, gerechten en Mediteraanse producten. Hier vind je ook de mooiste cadeautjes uit Puglia voor jouw speciale persoon. Bestel hier.

Passievooritalia-webshop

MIJN HUISJE GETEKEND

Jouw mooie herinnering van je huis in Nederland of in Italië kan je laten tekenen door Lianne van ‘mijn.huisje.getekend’. Lianne tekent geheel met de hand een pentekening van jouw huis. Ontzettend leuk om te geven als uniek verjaardagscadeau of natuurlijk voor jezelf. Bestel hier.

passievooritalia-blog-de-smaak-van-italië

DE SMAAK VAN ITALIË

Préorder - De Smaak van Italië. Dit mooie magazine met geeft je tips over de Italiaanse cultuur, het eten, de mooiste accommodaties en laat je Italiaans design zien. De Smaak van Italië is jouw Italiëgids voor jouw volgende vakantie. Bestel hier.

passievooritalia-webshop

ITALIASI KERSTPAKKETTEN

ItaliaSi importeert de lekkerste delicatessen uit Piëmonte onder eigen label. Alle producten kunnen in een mooi kerstpakket of relatiepakket worden geplaatst. Denk aan Luxe Italiaanse food en non-food zoals Panecotta, wijn, chocolade, pastasausen en meer.

Passie-voor-italia-webshop-felicia

E-BOOK - DE MAGIE VAN CAPRI

Reisadviseur Felicia heeft een prachtig E-book geschreven over Capri; De Magie van Capri. Je vindt hier persoonlijke tips van Felicia zodat je het eiland kunt ervaren zoals Felicia het kent. Door deze tips voel je je één met het eiland, Bestel hier.

SOEP GOED - duurzaam kookboek

KOOKBOEK SOEP GOED

SOEP GOED – Samen de koelkast leegmaken voor een duurzamer leven. Gooi niets weg! Maak Soep! In dit boek laten Jennifer Nannings en chef-kok Ramon Beuk je zien hoe je op een eenvoudige manier voedselverspilling tegen kunt gaan door soep te koken. Bestel hier.

passievooritalia-webshop

6SENSI

6Sensi is een webwinkel met heerlijke Italiaanse bad-/huidverzorgingsproducten. De zeep en mooie huidverzorgingsproducten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Italië. Onze bad lijn en huidverzorgingsproducten prikkelen al je zintuigen (6Sensi) en brengen je naar Bella Italia! Bestel hier.

passievooritalia-webshop

FOTOFABRIEK

Voor de mooiste fotoboeken ga je naar de Fotofabriek. De mooiste kwaliteit met heldere foto's en fijne details. Dit is wat mij betreft de beste drukkerij van Nederland voor fotoboeken. Én Fotofabriek is ook nog eens de winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest geworden. Stel nu jouw mooiste fotoboek samen bij de Fotofabriek.