Tours

passievooritalia-tours

De beste manier om een stad te ontdekken is natuurlijk met een leuke tour. Denk hierbij aan fietstours, boottochten, wijnproeverijen en nog veel meer! Of trek je meest comfortabele wandelschoenen aan en laat een gids je meevoeren door de mooiste straten van een Italiaanse stad. Vakantie is ook ontdekken!

Boek je tour vooraf

Wanneer je in Italië een tour wilt doen of een museum wilt bezoeken, is het
slim om vooraf een ticket te boeken in Nederland. Dit bespaart je geld én
geduld. De rijen kunnen namelijk urenlang zijn. Nog een voordeel van vooraf
boeken is dat je gelijk kunt kijken welke tours je in de stad of plaats kunt
vinden. Check hier welke tours je kunt vinden in jouw favoriete stad of plaats.

Een van de leukste tours die je kunt boeken is met Bajabikes. Ook deze
tours kun je van te voren boeken. Je kan deze fietstours en fietshuur boeken
in BariBolognaFlorenceGenuaLecceLuccaMilaanNapelsPalermoPisaRomeTurijnVenetië en Verona. Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer. Klik op de namen van de stad en boek je fietstour nu gelijk.

Tours in Italië

passievooritalia-tours

De Husky Experience

Ontdek deze geweldige tour met echt husky's in Aosta. Samen op avontuur door de dikke sneeuw onder begeleiding van echte experts. Boek gelijk jouw tour bij Passie voor Italia.

passievooritalia-bajabikes

Fietstour

Je kan deze fietstours en fietshuur boeken in Bari, Bologna, Florence, Genua, Lecce, Lucca, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome, Turijn, Venetië en Verona. Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer.

Book your Tour

Een puzzeltocht door Rome, dat klinkt fantastisch toch? Book Your Tour is een mooie puzzeltocht die je zelf kunt doen met ook leuke opdrachten! Check hier hoe het werkt en boek gelijk jouw tour.