Reisadviseurs

Reisadviseurs

Italië is een groot land. Er zijn zoveel mooie steden, regio’s en natuurgebieden dat je soms wat hulp nodig hebt bij de keuze. Passie voor Italia heeft voor jou de beste reisadviseurs, die je een handje op weg kunnen helpen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een reis op maat, dan kunnen deze reisadviseurs jou zeker de beste tip geven.

Reisadviseurs

passievooritalia-reisadviseur-sanne

REISADVISEUR SANNE

Sanne van TUI van at Home staat klaar voor jou met al haar tips en ervaring. Door het enorme aanbod waar ze gebruik van kan maken, biedt Sanne jou mooie scherpe prijzen aan.

passievooritalia-reisadviseur-effy

REISADVISEUR EFFY

Rondleidingen en tours door Napels en Pompei door een Nederlandse gids, heel veel complimenten kregen we al van verschillende mensen die deze tours hadden geboekt, een aanrader.

passievooritalia-reisadviseur

SPECIALIST LAKE IDRO TRAVEL

Bij Marije, eigenaresse van Lake Idro Travel vind je alles wat je zoekt voor een onvergetelijke vakantie aan het Idromeer en omgeving. Boek je accommodatie & activiteiten en ervaar zelf de persoonlijke service van Lake Idro Travel.

Reisadviseurs

passievooritalia-reisadviseur-sam

SARDINIË SPECIALIST SAM

Verken Sardinië door middel van een Retreat met Keep Alive Tours. Ervaar het eiland op een bijzondere manier en kom herboren terug. Ga mee met Sam naar de Blue Zone. Unieke ervaring.

Passievooritalia-reisadviseurs

LANGUAGE TRAVEL SICILIË

Ooit bij een Siciliaanse tafel aan willen schuiven en mee willen doen en tegelijkertijd Italiaans leren? Dan neemt Anika je graag mee naar Sicilië. Neem eens een kijkje op haar website.