Retreats

Waarom een retreat

Heb je er al eens over nagedacht om deel te nemen aan een retreat? Ook in Italië is het mogelijk om je helemaal terug te trekken en jezelf weer opnieuw te ontdekken. Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar veel mensen zweren erbij. Je komt uiteindelijk helemaal tot rust en dat in het midden van de natuur.  

Wat is een retreat?

Zelfreflectie staat centraal bij een retreat, maar ook heeft het als doel om tot nieuwe inzichten te komen. Met de hulp van een groepsleider ga je nadenken over jouw manier van leven en of je hier écht gelukkig van wordt. Dit kun je op verschillende manieren doen. Bij sommige retreats staat mediteren centraal, anderen zijn juist gefocust op het geloof en er zijn ook retreats waarbij de nadruk wordt gelegd op de natuur. Uiteindelijk is het belangrijk dat je kiest voor een retreat die het beste bij jou past.

Gelijkgestemden ontmoeten

Daarnaast kom je in contact met andere gelijkgestemden, hoef je even helemaal niets en maak je een investering in je eigen geluk. Vooral in tijden waarbij de druk van het leven je teveel wordt, kan een retreat hulp bieden en vooral veel rust geven.

last minute naar Italië

Retreats in Italië

Passievooritalia-retreats

HAPPY SOUL TRAVEL

Ga mee met Happy Soul Travel en boek o.a. een prachtig yogaretreat aan Lago de Orta in Piëmonte. Onder leiding van deskundige docenten zal jij volledig in de watten worden gelegd en dit retreat echt ervaren als een cadeau aan jezelf.

passievooritalia-retreats

KEEP ALIVE TOURS SARDINIË

Keep Alive Tours neemt je mee naar het andere Sardinië. Dit bijzondere eiland heeft zoveel magische plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Sardinië specialst Sam Pitzalis neemt je graag mee.

passievooritalia-retreats

YOGA RETREAT UMBRIË

Ga mee met de yoga retreat in de heuvels van Umbrië. Ervaren yogadocenten zullen je meenemen op deze reis naar binnen. Leuk om te weten is dat Rome op een uurtje rijden ligt. Ervaar de stilte én stadsdrukte tegelijkertijd.