Italiaanse bruiloft en Italiaanse events

passievooritalia-events

Italiaanse bruiloft

Of het nu in Italië zelf is, of gewoon in Nederland; een Italiaanse bruiloft is er een als geen ander. Langgerekte tafels, prachtige bloemen, idyllische prieeltjes en vooral een romantische Italiaanse sfeer. En natuurlijk de jurk, de mooiste ringen en accessoires om deze dag onvergetelijk te maken.

Laten we ook de buitenlucht niet vergeten, want een Italiaanse bruiloft vindt bijna altijd buiten plaats. Het is een bruiloft om nooit meer te vergeten. En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige bruidsfoto’s gehad, die je in Italië kunt maken. Droom mee in deze blog.

Jawoord in Italië

Is het jouw droom om elkaar het jawoord te geven te midden van de wijngaarden in Italië? Of gewoon op een prachtige locatie in Nederland met een Italiaanse sfeer? En ben je op zoek naar de ringen die jullie voor altijd verbinden? Dan ben je aan het juiste adres, want onze partners helpen je deze droom te verwezenlijken. 

ITALIAANSE BRUILOFT

passievooritalia-trouwen

YES EVENTS SICILIË

Jessica van Yes Events organiseert al 14 jaar de mooiste Italiaanse bruiloften. Ook organiseert ze bruiloften in Nederland in Italiaanse stijl. Maak samen met Jessica jouw dag onvergetelijk.

Passievooritalia-trouwen

AMARE TROUWRINGEN

Liefde is…Amare Trouwringen. Ben je op zoek naar de mooiste trouwringen? Niet voor niets betekent Amare in het Latijn ‘Liefde’, ’Houden van’ en ‘Voor altijd’. Is er een mooiere naam te bedenken voor de bezegeling van jullie liefde?

passievooritalia-events

ITALIAANSE TROUWLOCATIE

Vier jouw mooiste dag met Italiaanse Trouwlocatie. Bespreek jouw wensen met een weddingplanner en laat je verrassen door het complete pakket dat ze je aanbieden.

passievooritalia-trouwen

HAARSTYLING EN MAKE-UP

Mijn naam is Diana Zwarthoed. Ik verzorg al ruim 20 jaar make-up & haarstyling voor bruiden, fotoshoots, modeshows, TV, film, en events. Ook verzorg ik make-up workshops in mijn make-up studio

passievooritalia-italiaanse-bruiloft

TROUW FOTOGRAFIE

Kim Vulders legt jullie dag vast als een compleet verhaal. Met grote en kleine momenten. Van heel dichtbij en soms onzichtbaar, leg ik jullie liefde voor elkaar en voor iedereen die jullie lief is vast.

NEDERLANDSE EVENTS

passievooritalia-events

ITALIË EVENT UTRECHT

Italië Event in Kasteel de Haar is Italië op zijn beste, lekkerste en mooiste kant. En dat in Nederland. Op de pleinen en terrassen wordt het een feestje met tal van koks, artiesten en kunstenaars. Boek hier je kaartjes.

passievooritalia-events

BELLAVITA VAKBEURS

Ben je ondernemer en ben je geinteresseerd in Italiaanse producten, dan is dit de beurs voor jou. Boek nu je stand of registreer je bezoek. Zeker de moeite waard.