Appartementen & Vakantiehuizen

Passievooritalia-accommodatie

Verblijf je in een appartement of vakantiewoning in Italië? Dan ervaar je de vrijheid van een local en de voordelen van een eigen huis. Deze vakantieverblijven zijn vaak van alle gemakken voorzien en compleet ingericht met keuken, zit- en eetgedeelte en natuurlijk badkamer(s) en slaapkamer(s). Kook je dus liever zelf? Haal dan verse ingrediënten bij de lokale markt of supermarkt voor een zelfgemaakt diner. Toch liever uiteten? Dat kan natuurlijk ook! 

Passie voor Italia heeft de mooiste accommodaties voor jou geselecteerd.

 

Appartementen & Vakantiehuizen

passievooritalia-home

PIEMONTE - Casa in Bocca al Lupo

In het hart van de Langhe ligt een van de mooiste wijngebieden van Italië. Midden in de wijngaarden tref je Casa in Bocca al Lupo aan in het wijndorp Clavesana. Drie moderne comfortabele appartementen. Aanrader!

TOSCANE - Villa Rinascimento Lucca

Een schitterende 16 eeuwse villa gelegen in de heuvels tussen Lucca en Pisa. Het enorme panoramische zwembad kijkt uit over de vallei en de olijfbomen. Ook geschikt als huwelijks locatie. Aanrader!

passievooritalia-accommodaties

PUGLIA - Garden Suite Lecce

Midden in de prachtige barokke stad Lecce vind je een waar paradijselijke stille plek. Pallazzo Marulli - Famularo. De tuin was laatst nog het decor van een campagne van modehuis DIOR. Aanrader!