6Sensi Italiaanse zeep en huidverzorging

passievooritalia-blog

6Sensi Italiaanse zeep en huidverzorging

Graag vertel ik je over 6Sensi, een groothandel en webwinkel met Italiaanse zeep en huidverzorging. De zeep en bad-/huidverzorgingsproducten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Italië en prikkelen al je zintuigen (6Sensi). De geur brengt je echt naar Bella Italia!

Eigenaresse Giny van Gerresheim vertelt je over haar mooie bedrijf.

passievooritalia-blog-6sensi
Zeep Olijfolie
  

Wat onze klanten zeggen:

 

De zeep ruikt ontzettend lekker en is erg fijn op een gevoelige huid. Ik gebruik het nu iedere dag, zowel in bad als onder de douche.

 

Over Giny

Giny: “Mijn passie voor Italië en haar mooie natuurlijke producten is ontstaan zo rond 2010. Voor die tijd kwam ik al wel eens in Italië, maar had ik de mooie natuurlijke producten uit Italië nog niet ontdekt.

passievooritalia-blog-6sensi
Producten 6Sensi

Opgericht 

6Sensi is opgericht door een vriendin/oud-collega van mij. Zij importeerde de zeep, gemaakt in een kleine ambachtelijke zeepfabriek in Ligurië. Ze verkocht de producten in haar (Italiaanse)winkel en leverde de zeep ook aan (collega) winkels.

Zo rond 2010 ben ik ook gestart met mijn agenturenfirma, Giving Paper Solutions. Samen besloten we de krachten te bundelen. Nadat we 2 jaar hadden samengewerkt heb ik in 2010 6Sensi overgenomen.  

Bezoek aan Italië

Mooi voordeel is dat we steeds vaker naar Italië gingen om de de producten zelf te ervaren en om te zien hoe de producten werden gemaakt. Op die manier konden we de Italiaanse contacten met onze leveranciers goed onderhouden. Onze passie voor Italië werd daarna alleen maar groter.

passievooritala-blog-6sensi
Giny

We komen graag in alle delen van Italië,  zijn net terug uit Puglia en komen uiteraard ook graag in Ligurië waar de zeep van 6Sensi al meer dan een halve eeuw op ambachtelijke wijze wordt gemaakt door het familiebedrijf.

Familiebedrijf

Nonno (opa) is ooit begonnen met het bedrijf en nu wordt het voortgezet door zijn kleinzoon en neef. Alles wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, als olijfolie, arganolie, rozenbottelolie, aloë vera en plantaardige extracten.

Verkooppunten 6Sensi

6Sensi Italiaanse zeep en huidverzorging wordt verkocht aan lifestyle winkels, delicatessen zaken, Italiaanse winkels en via onze eigen webwinkel.

passievooritalia-blog-6sensi
Giny zie je ook op fairs en events.

Om meer bekendheid te geven aan onze zeep- en huidverzorgingsproducten, tref je ons ook aan op fairs en (Italiaanse) evenementen.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze producten? Check de webshop. 

Liefs,

Giny van Gerresheim”

Tel. (0031)6 52 53 90 46 “

Zoek je een mooi (kerst)kado? Dan ben je ook aan het juiste adres. 

Lees ook over de Italiaanse gewoontes

Gewoontes

Meer blogs over Italië

Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *