Yes events – Italiaanse droombruiloft

passievooritalia-yesevents-gedekte-tafel

Trouwkriebels krijg je van het inspirerende verhaal van Jessica, lees snel het mooie verhaal en geniet van de prachtige foto’s.

Jessica van Yes events

Jessica van den Dungen Bille van Yes Events organiseert Italiaanse bruiloften in Italië én in Nederland. Wij stellen haar graag aan jou voor.

Jessica houdt ervan om andere mensen het naar hun zin te maken. Het is een geboren gastvrouw en ziet het zelfs als haar grote passie. Van deze passie besloot ze 14 jaar geleden haar beroep te maken. Ze startte haar bedrijf Yes Events: een evenementenbureau voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Vanaf 2015 is ze met name gespecialiseerd in bruiloften.

Samen met haar man, die zicht heeft ontpopt als ultieme rechterhand in de business, verzorgt Jessica de meest uiteenlopende evenementen. Ze staat bekend om haar oog voor detail en creatieve ideeën.

passievooritalia-yesevents

Liefde voor Italië

Jessica en haar man delen samen de liefde voor Italië. Jessica: “We houden van het land, de taal en het eten. Vakanties brengen we steevast door in de verschillende regio’s van het land, waarbij het landelijke Toscane en zonnige Puglia onze voorkeur hebben. Ons huis heeft Toscaansgroen op de muren, er staan olijfbomen in de tuin en Italiaanse wijnen op tafel. De witte keramieke Pumo uit Puglia staat prachtig tussen mijn vintage serviesgoed en ons huwelijkscadeau, een geadopteerde olijfboom in Viëste bloeit fantastisch. Het enige wat mist, is een kledingkast gevuld met Versace. Wie wil er niet trouwen in Italië”

passievooritalia-yesevents-bandSi, amiamo l’Italia!

passievooritalia-yesevents

Sicilie

Jessica is voor Yes Events vaak in Sicilië, waar ze samen met een supertof team de mooiste bruiloften organiseert. Jessica: “De weekenden in Sicilië zijn weekenden vol zon, vermaak en liefde. Je leert hier la dolce vita kennen zoals de Sicilianen dit ook beleven. Twee dingen staan daarbij centraal als je trouwt in Italië: met familie zijn én lekker eten. Het weekend start je met een welkomstfeest met Siciliaanse lekkernijen. Je overnacht in de mooie agriturismo’s en de dag erna neem je een duik in het zwembad. Ter verfrissing wordt een fles prosecco ontpopt of je kiest voor de bekende Aperol Spritz. Dat ik daar van mee mag genieten, is de kers op de taart van mijn vak.”

passievooritalia-yesevents

Trouwen in Italiaanse stijl

Na jarenlang bruiloften te hebben georganiseerd in Sicilië, besloot Jessica het romantische concept van een Italiaanse bruiloft naar Nederland te halen. Jessica: “Vanuit deze ervaring is het bruiloftsconcept ‘Italiaanse bruiloft in Nederland’ ontstaan. Trouwen in Italiaanse sferen, maar dan in het (net zo prachtige) Nederland – bijvoorbeeld in je eigen achtertuin. Voor de Italiaanse bruiloft in Nederland werk ik samen met leveranciers die evenzoveel liefde voor Italië hebben. Dankzij deze samenwerkingen wordt alles, maar dan ook alles, in Italiaanse stijl neergezet.”

passievooritalia-yesevents

De beleving

Hoe creëert Jessica de ultieme beleving van een Italiaanse bruiloft in Nederland vraag je je misschien af? Jessica: “We creëren een setting die zo gekopieerd en geplakt uit Italië komt. We klappen de dinertafels uit, stijlen ze á la Italia en laten de heerlijkste gerechten en wijnen uit Italië overkomen. Het enige wat jij hoeft te doen is al je familie en vrienden waar jij de liefde mee wilt vieren, uitnodigen. Van de ceremonie, het proostmoment en van het diner tot aan het feest: alles zal een beleving worden die jullie als bruidspaar nooit meer vergeten. Een een soort van trouwen in Italië.”

passievooritalia-yesevents-foodtruck

Celebrare l’amore!

passievooritalia-yesevents

Heb jij ook altijd de droom gehad om geheel in Italiaanse stijl te trouwen? Een bruiloft te midden van een wijngaard, lang gedekte tafels, Italiaanse wijnen en natuurlijk een heerlijk Italiaans diner. Jessica van Yes Events zorgt ervoor dat je zonder stress kunt genieten van je grote dag. Neem ook gerust een kijkje op de Instagram van Yes Events en proef de sfeer en romantiek van een Italiaanse bruiloft.

Jessica van den Dungen Bille

3 thoughts on “Yes events – Italiaanse droombruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *