Italiaanse bruiloft

Jessica van den Dungen Bille van Yes Events organiseert Italiaanse bruiloften in Italië én in Nederland. Wij stellen haar graag aan jou voor.

Jessica: “Vanuit een passie om het andere mensen naar hun zin te maken ben ik 14 jaar geleden gestart met Yes Events. Een evenementenbureau voor zowel de particuliere-als zakelijke markt. Vanaf 2015 gespecialiseerd in de bruiloften.”

 

Italiaanse bruiloft in Nederland

Jessica, vertel eens over het concept Italiaanse bruiloft in Nederland. Jessica: “Door mijn grote liefde voor Italië is het concept van de Italiaanse bruiloft in Nederland is ontstaan. Ik hou van de heerlijke Italiaanse wijnen, de verse pasta di mamma en de taal, die door de Italianen uitgesproken, voor mij altijd nog te snel gaat. Lentemente per favor. :-)”https://passievooritalia.nl/2020/09/11/trouwen-in-italie-yes-events/

Italiaans gedekte tafel

Willen jullie trouwen in de wijngaard of op zijn Italiaans? Jullie cena di nozze aan lang gedekte tafels met il primo, secundo en i dolci? Schakel Yes Events in. Zij zorgen ervoor dat alles goed is geregeld en je de liefde zonder stress kunt vieren. 

Saluti Tutti!

Fotografe: Anneke Fotografie. 

www.italiaansebruiloftinnederland.nl

Instagram: https://www.instagram.com/italiaansebruiloftinnederland/?hl=nl https://www.instagram.com/yesevents.nl/?hl=nl-

https://www.facebook.com/Yesevents1

Blog

Word ook partner van Passie voor Italia

Yes-Events is partner van Passie voor Italia. Wil jij ook partner worden, stuur dan een e-mail naar passievooritalia@gmail.com. We vertellen je graag over de samenwerking.

Ciao Jennifer & Anja

Jennifer & Anja in Milano

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *