Tours

De beste manier om een stad te ontdekken is natuurlijk met een leuke tour. Denk hierbij aan fietstours, boottochten, wijnproeverijen en nog veel meer! Of trek je meest comfortabele wandelschoenen aan en laat een gids je meevoeren door de mooiste straten van een Italiaanse stad. Vakantie is ook ontdekken!

Waar moet je op letten?

Er is enorm veel aanbod op het gebied van tours en als toerist kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Als je van plan bent een tour te boeken, zorg er dan voor dat je dit doet via een betrouwbare website of via het hotel of appartement waar je verblijft. De laagste prijs is namelijk niet altijd de beste optie en je kunt nog van een koude kermis thuiskomen.

Check ook altijd wat er bij de tour is inbegrepen. Soms is er namelijk geen sprake van vervoer of moet je zelf je eten en drinken meenemen. Als je een eigen auto tot beschikking hebt of liever je eigen eten verzorgt is dat natuurlijk geen probleem, maar anders kun je beter voor een andere optie gaan. Ook is het handig om te weten welke taal de gids spreekt. Sommige reizigers vinden het niet erg als de gids Engels spreekt, terwijl anderen liever kiezen voor een Nederlandse gids.  

Al met al is het heel belangrijk om meerdere tours te vergelijken en vooral alles goed te lezen. Uiteindelijk schep je ook het beste beeld van een tour door reviews van andere reizigers te lezen.

Boek je tour vooraf

Wanneer je in Italië een tour wilt doen of een museum wilt bezoeken, is het slim om vooraf een ticket te boeken in Nederland. Dit bespaart je geld én geduld. De rijen kunnen namelijk urenlang zijn. Nog een voordeel van vooraf boeken is dat je gelijk kunt kijken welke tours je in de stad of plaats kunt vinden. Check hier welke tours je kunt vinden in jouw favoriete stad of plaats.

Een van de leukste tours die je kunt boeken is met Bajabikes. Ook deze tours kun je van te voren boeken. Je kan deze fietstours en fietshuur boeken in BariBolognaFlorenceGenuaLecceLuccaMilaanNapelsPalermoPisaRomeTurijnVenetië en Verona. Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer. Klik op de namen van de stad en boek je fietstour nu gelijk.

Onze favorieten

Wij als Italië liefhebbers hebben al een grote hoeveelheid tours op ons naam staan waarmee we de mooiste bezienswaardigheden en de meest bijzondere plekken hebben mogen bezoeken. Wij delen onze favorieten met jullie.   

Tours in Italië

passievooritalia Tours Aosta

De Husky Experience

Ontdek deze geweldige tour met echt husky's in Aosta. Samen op avontuur door de dikke sneeuw onder begeleiding van echte experts. Boek gelijk jouw tour bij Passie voor Italia.

Baja-Bikes-Bari

Fietstour

Je kan deze fietstours en fietshuur boeken in Bari, Bologna, Florence, Genua, Lecce, Lucca, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome, Turijn, Venetië en Verona. Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer.

Passievooritalia-IMG_8806(1)

Book your Tour

Een puzzeltocht door Rome, dat klinkt fantastisch toch? Book Your Tour is een mooie puzzeltocht die je zelf kunt doen met ook leuke opdrachten! Check hier hoe het werkt en boek gelijk jouw tour.