Wandel- puzzeltocht door Rome

passievooritalia-puzzeltocht-rome

Book Your Tour Rome

Book Your Tour is een mooie tour die je zelf kunt doen met ook leuke opdrachten! Een puzzeltocht door Rome.

passievooritalia-puzzeltocht

Hoe werkt Book your Tour

Je kan de tour in Nederland kopen. Wanneer je de tour hebt gekocht ontvang je een e-mail met daarin de uitleg en de spelcode. Je download de ‘spellenapp’ app welke beschikbaar is voor Apple en Android en voert dan wanneer je in Rome bent de spelcode in.

Boek hier jouw vakantie:

passievooritalia-puzzeltocht-rome

Bezoek alle hoogtepunten van Rome

Als je ingelogd bent zie je dit kaartje. Hier kan je op in- en uitzoomen (net zoals google maps zeg maar).  Het is dan de bedoeling dat je van nummer naar nummer loopt. Wanneer je binnen 25 meter van het nummer bent gekomen, kan je inchecken en krijg je de vraag te zien die je moeten beantwoorden. Bij een goed antwoord krijg je punten en bij een fout antwoord niet. Op deze manier kom je langs de hoogtepunten van Rome.

passievooritalia-puzzeltocht-rome

Hoe lang is de tour door Rome?

Wanneer je nummer voor nummer afgaat loop je ongeveer 7 kilometer. Maar het staat je vrij om eerst naar nummer 1 te gaan en dan naar nummer 26.

passievooritalia-puzzeltochtrome

Prijs Book Your Tour

Doordat de tour zonder begeleiding wordt aangeboden is de prijs heel laag. Normaliter betaal je voor een stadstour circa 15 euro per persoon en zit je vast aan de tijden waarop de tour gegeven wordt. Bij Book Your Tour betaal je 15 euro per tour! Het is aan jou hoeveel mensen er mee doen.

passievooritalia-puzzeltocht-rome

Tegen elkaar spelen

Je kan eenvoudig tegen elkaar spelen door 2 tours af te nemen, 2x boeken dus. Je kan dan zelf in groepjes op pad gaan. Aan het einde van de tour, wint de groep met de meeste punten. Leuk om de puzzeltocht een extra element te geven.

passievooritalia-puzzeltocht-rome

Naar Rome

Ben je geïnteresseerd in zo’n leuke tour door Rome? Klik dan hier. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *