Vrouwenreis Sardinië

Passievooritalia-blog-keepalivetours

Ga mee met de Vrouwenreis in Sardinië

Een vrouwenretreat in Sardinië op 22 oktober 2022. Ga je mee? Passie voor Italia sprak Marleen Smits. Een spirituele en creatieve coach die de vrouw in haar kracht zet tijdens de mooie retreats in o.a. Sardinië. Ze vertelt over de kracht van de natuur, intuïtie, kwetsbaarheid, liefde en onbevangenheid. Naar mijn mening is het nodig om zoveel mogelijk vrouwen dit verhaal te laten horen.

passievooritalia-blog
Marleen

Over Marleen Smits

Marleen heeft een achtergrond als orthopedagoog, onderwijsadviseur, intuïtief (beeld) coach, healer en trainer. 

passievooritalia-blog

Kom in je vrouwenkracht

Marleen: “Hier kijk ik naar uit: naar de Sister-reis op Sardinië vanaf 22 oktober! Vrouwen onder elkaar, met veel ervaring, lol, wijsheid, goedheid. Helpen we allemaal onszelf, elkaar, de mannen om ons heen: duidelijk communicerend, van binnen, uit het hart, eerlijk, echt, puur, warm en wijs, en duurzaam veilig stabiel samen.  

Schrijf je nu in, of neem contact op:

SARDINIË-VROUWENREIS IN DE HERFSTVAKANTIE: SISTERREIS LANGS KRACHTPLEKKEN – KEEP ALIVE TOURS

Over de reis van 22 oktober 2022

Tijdens deze bijzondere retreat zal het programma er ongeveer als volgt uitzien:  Mooie sessies met elkaar, ochtendmeditatie, ontbijt met de groep, op pad in de minivan om de mooie plekken te bezoeken en om de omgeving te zien, te voelen en te ervaren. Heerlijk zwemmen in een bijzondere zwembaai.

Iedere dag is er een heerlijke picknicklunch, tevens proeverij van locale producten. In de avond heerlijk dineren in een restaurantje of bij een huiskokkin.

Passievooritalia-blog

Een onvergetelijke reis waar je zowel naar binnen keert als samen met de vrouwen al jouw ervaringen deelt.

Ervaring Man-vrouw-toenadering, op Sardinië

Marleen: “Mijn partner Sam Pitzalis van Keep Alive Tours, kwam laatst terug van zijn drie Sardiniè-retreats en hij kan er altijd zo bevlogen over vertellen. Naast ‘leuk-leuk’ was er ook een kern van belang: ‘Liefje, bij al die diverse weekthema’s kwam dit steeds boven: de meeste vrouwen gaan relatiepuurheid maar uit de weg. En hun mannen trouwens ook.’

Hoe dan?

‘Nou, die meiden kunnen niet terecht met hun behoefte. Ze willen eigenlijk al lang dit of zus en zo, en hun man pikt het niet echt op. Te eng, niet gewend, en hij geeft zijn gedrag nog door aan onze kinderen ook. Ik ga volgend jaar zeker een vader-zonen-reis organiseren, schatje, wil je me daarbij helpen, met jouw input als vrouw?!’

Mijn eigen ex-huwelijk herkende ik. In flarden kwam mijn vorige huwelijk voorbij: het opofferend weg-cijferen, weg-wachten, weg-lachen, weg-duwen, weg-sporten, weg-eten, weg-reizen. Nu, achteraf, kwam ook mijn eigen rol daarin boven. Had ik mijn behoeftes als vrouw duidelijk kunnen communiceren? Werd het opgepikt? Gaf ik het na weer een lid op de neus toch nog een kans, hoe dan, hoe vaak dan, de uitdaging niet uit de weg gaand?

Dit kon ik toen nog niet.
Je essentie opzoeken als vrouw. Je behoefte als vrouw meer voelen, aangeven, doorgeven. Aangeven wat van binnen toch echt al een tijdje speelt, eerlijk gezegd. Echt in je kracht staan zonder je toch maar weer te verschuilen achter kracht! Beginnend bij je eerlijke, pure zelf, het daarna samen aangaan. Ga je mee?

passievooritalia-keepalivetours

Blog over Sardinië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *