Villa aan het Comomeer

Passievooritalia-blog

Il Poggio di Bellagio

Een prachtige villa aan het Comomeer, Il Poggio di Bellagio. Patricia vertelt vol enthousiasme over haar verblijf.

Passievooritalia-blog
https://ilpoggiodibellagio.it/

Comomeer

Het Comomeer is iets kleiner is dan het Gardameer en ligt in Noord-Italië in de regio Lombardije. Veel mensen bestempelen het Comomeer als mooiste meer van Italië. Leuk detail; het is het diepste meer van Italië: 46 kilometer lang en 4,3 kilometer breed. Beroemde inwoner is George Clooney en zijn gezin. Wij begrijpen wel waarom. De omgeving en de mooie dorpjes zorgen voor een magisch verblijf. 

Passievooritalia-blog
Patricia en haar gezin aan het Comomeer

In 2020 naar Italië

Patricia: “In 2020 (Coronatijd) vertrokken we met auto en vouwwagen naar Italië. Het was erg rustig op de camping want veel buitenlandse toeristen durfden het niet aan om te reizen. Wij wel. Op de terugweg terugweg besloten we om er twee nachtjes aan toe te voegen. Vakantiehuis Il Poggio di Bellagio was door de rustige tijd nog beschikbaar. 

Passievooritalia-blog
https://ilpoggiodibellagio.it/

Uitzicht over het Comomeer

Wat een mooie locatie en wat een prachtige kamer kregen we van het vriendelijke personeel. Via ons balkon keken we uit op een uitzicht over het Comomeer. Adembenemend.

Passievooritalia-com
https://ilpoggiodibellagio.it/

Zwembad 

Het vakantiehuis had ook een groot zwembad voor onze meiden. Het maakte onze reis echt af. Niet zo gek dus dat we er meteen nog wat nachtjes aan hebben geplakt!

Aanrader

Wat ons allemaal betreft is de accommodatie Il Poggio di Bellagio echt een aanrader. Hopelijk lukt het jou ook om een verblijf te boeken. De moeite waard.”

Liefs Patrica

Meer blogs over het Comomeer

Tips Milaan en Comomeer

Reistips – Comomeer, Milaan en Ligurische kust

Rondreis Noord-Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *