Touren langs de Amalfikust met Pompeicapritours

passievooritalia-pompeii

Tour langs de Amalfikust. Tip van een Italië liefhebber.

Effy van Pompeicapritours

De tip komt van zes stellen, die hebben besloten het zonnige zuiden van Italië op te zoeken. Ze gaan op stap met de Nederlandstalige gids  Effy van pompeicapritours.nl  die al jaren woonachtig in Sorrento is.

passievooritalia-effypassievooritalia-effy

 

Sorrento

Sorrento is bij uitstek het ideale uitgangspunt om te starten. Effy heeft een mooi op maat gemaakt weekendje gemaakt voor de stellen.  Als echt Nederlander ga je natuurlijk zelfs in het buitenland op de fiets. Napels op de fiets is dan ook zeker een aanrader. Zo krijg je een indruk van deze hippe stad met vele contrasten. 

Privéchauffeur Marcello

De stellen zijn voorgesteld aan de privéchauffeur Marcello. Een Amalfitour mag ook zeker niet ontbreken. Hij verelt je graag over zijn mooie Sorrento en de Amalfikust. 

passievooritalia-effy

Langs Positano, Amalfi en Ravello

De Amalfikust, de 42km lange kustweg met parels als Positano, Amalfi en Ravello. Elke bocht die weer adembenemende uitzichten geeft. Een leuk, pittoresk restaurantje bij Ravello wprdt uitgezocht om heerlijk te kunnen aanschuiven. Genietend van de heerlijke lokale wijn en lekkernijen.

Pompeii

Effy neemt ons mee na de lunch naar Pompeii. Deze beroemde Romeinse stad is 2000 jaar geleden volledig verwoest door de vulkaanuitbarsting. Effy weet heel mooie en interessante verhalen te vertellen.

Kortom een prachtige, geanimeerde rondleiding.

passievooritalia-effy

Capri

Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht naar het eiland Capri met Effy. Capri is verdeeld over twee stadjes, Anacapri de bovenstad en het luxe Capri. De salon van de wereld met de designers boetieks. De minicruise rond het eiland is bij uitstek de beste manier om dit prachtige eiland 360 graden te bezoeken.

passievooritalia-effy

Wil jij ook op deze manier de Amalfikust ontdekken of een hele reis op maat laten maken met je vriendenclubje, je familie of bedrijf, neem dan contact op met Effy.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *