Touren langs de Amalfikust met eigen gids

passievooritalia-pompeii

Touren langs de Amalfikust met eigen gids

Effy van Pompeicapritours

Zes stellen gaan op reis naar de Amalfikust. Ze besloten het zonnige zuiden van Italië op te zoeken met ervaren Nederlandse gids Effy van pompeicapritours.nl  die al jaren woonachtig in Sorrento is.

passievooritalia-effypassievooritalia-effy

Sorrento en Napels

Nancy: “Sorrento is bij uitstek het ideale uitgangspunt om te starten. Effy heeft een mooi op maat gemaakt weekendje gemaakt voor ons.  Als echt Nederlander ga je natuurlijk zelfs in het buitenland op de fiets. Napels op de fiets is dan ook zeker een aanrader. Zo krijg je een indruk van deze hippe stad met vele contrasten. 

Privéchauffeur Marcello

We werden voorgesteld aan de privéchauffeur Marcello, geregeld door Effy. Een Amalfitour mag ook zeker niet ontbreken. Hij vertelt ons graag over zijn mooie Sorrento en de Amalfikust. 

passievooritalia-effy

Langs Positano, Amalfi en Ravello

De Amalfikust, de 42 km lange kustweg met parels als Positano, Amalfi en Ravello. Elke bocht die weer adembenemende uitzichten geeft. Een leuk, pittoresk restaurantje bij Ravello wordt uitgezocht om heerlijk te kunnen aanschuiven. Genietend van de heerlijke lokale wijn en lekkernijen.

Pompeii

Effy neemt ons mee na de lunch naar Pompeii. Deze beroemde Romeinse stad is 2000 jaar geleden volledig verwoest door de vulkaanuitbarsting. Pompeii mag zeker niet ontbreken op je tour langs de Amalfikust. Effy weet heel mooie en interessante verhalen te vertellen.

Kortom een prachtige, geanimeerde rondleiding.

passievooritalia-effy

Capri

Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht naar het eiland Capri met Effy. Capri is verdeeld over twee stadjes, Anacapri de bovenstad en het luxe Capri. De salon van de wereld met de designers boetieks. De minicruise rond het eiland is bij uitstek de beste manier om dit prachtige eiland 360 graden te bezoeken. Kortom we hebben enorm genoten van deze reis.”

Nancy

passievooritalia-effy

Touren langs de Amalfikust met eigen gids

Wil jij ook op deze manier de Amalfikust ontdekken of een hele reis op maat laten maken met je vriendenclubje, je familie of bedrijf, neem dan contact op met Effy.

Last Minute Italië

http://last minute naar Italië

Klimaat 

Klimaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *