Sardinië specialist Sam Pitzalis

passievooritalia-keepalivetours

Waarom deze retreat – Keep Alive Tours

Waarom deze retreat naar Sardinië boeken met Sardinië specialist Sam Pitzalis? Naast dat je het prachtige eiland leert kennen met een ervaren en vooral ook gepassioneerde gids, ontdek je op een mooie manier zoveel dingen over jezelf. Hoe blijft ons lichaam langer goed? Wat kunnen we daarvoor doen?  Lichamelijk, geestelijk, sociaal?

passievooritalia-keepalivetours

Keep Alive Tours

De mix van Sardinië en de reizen van Keep Alive Tours is een unieke beleving, omdat die bijblijft. De vorm is een retreat of tour in een compacte groep nieuwsgierigen, leergierigen. Zelfs een schijnbaar oppervlakkige tour krijgt vanzelf diepgang. Sardinië specialist Sam neemt je mee naar de heilzame plekken die het eiland te bieden heeft.

passievooritalia-keepalivetours

Sam Pitzalis

Sardinië specialist 

passievooritalia-keepalivetours
Sam Pitzalis https://keepalivetours.com/

Sam: “In een humorvolle verpakking is dit regelrecht nuttig reizen. Dit alles bied ik aan met veel kennis en liefde voor mijn Sardinië, waar mijn beide ouders vandaan komen. Ik kom er al over de 50 jaar jaarlijks en ontdek nog steeds meer en meer mooie inspirerende dingen!”

Op de website van Sam wordt met lovende woorden geschreven over zijn tours. Zo vond Ineke het een heerlijke en inspirerende reis. “Net terug van een heerlijke week op Sardinië, tintel ik nog na. Je doet niet enthousiast, je bent echt en oprecht. Iedere keer voelde en zag ik de passie en liefde waarmee je over jouw eiland vertelt en met jouw Sardijnse roots komt dat echt van binnenuit.”

Boek je retreat

https://keepalivetours.com/

Samuele (Sam) Pitzalis
+31-6-11 33 45 11

info@keepalivetours.com

passievooritalia-keepalivetours

4 thoughts on “Sardinië specialist Sam Pitzalis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *