PASSIEVOORitalia-wijnbox

RELATIEGESCHENKEN

Passie voor Italia luxe wijnbox

IIn de luxe wijnbox vind je twee kwaliteitswijnen van de beroemde Barolo streek in Piëmont. De Nebbiolo en de Roero Arneis.

passievooritalia-relatiegeschenken

passievooritalia-nebbiolo

Een prachtige Nebbiolo.

Een toegankelijk fruitige wijn met volle body. Deze Nebbiolo is 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten. Laag in tannine en een soepele afdronk. De kleur is robijnrood en heeft een mooi boeket van bosvruchten.

Passievooritalia-relatiegeschenken

De Roero Arneis

Deze kwaliteitswijn is gemaakt van de Arneis druif. De wijn is geteeld in het Roero gebied, dit is het zuidelijke deel van Piëmont.

De kleur is strogeel met groenachtige reflexen. De subtiele aroma’s van witte bloemen en kamille maken het tot een prettig boeket. De elegante smaak maakt dat de wijn ervaart als een fijn gebalanceerd geheel.

Het wijnhuis

CANTINA MOSCONE | MOSCONE BROTHERS MONFORTE d’ALBA

relatiegeschenken

De wijntraditie van Fratelli Moscone gaat terug tot 1877. Ze bezitten 18 hectare wijngaarden in de meest opmerkelijke gebieden van Monforte d’Alba, waarvan vijf in de beroemde Bussia cru. De eigenaardige blootstelling van de wijngaarden, typisch voor Monforte d’Alba, komt tot uiting in de wijnen.

Het maken en klaren van wijn wordt uitgevoerd in twee karakteristieke Langhe-boerderijen, waar traditie en innovatie stevig met elkaar verbonden zijn.

Meer informatie

Neem contact op met Anja en Jennifer voor meer informatie over dit prachtige relatiegeschenk.

Anja: 0640802868

Jennifer: 0653451799

passievooritalia@gmail.com

passievooritalia-relatiegeschenken