Sanne

Reisadviseur Sanne Veerman heeft al van jongs af aan een grote passie voor alles dat met reizen te maken heeft. Sinds 2015 is ze dan ook de trotse eigenaar van TUI at Home Sanne Veerman waarmee ze vanuit huis mensen helpt met het boeken van hun droomreis.

Als zelfstandig reisadviseur organiseert Sanne de meest onvergetelijke vakanties. Ze werkt met verschillende nationale en internationale reisorganisaties en is zeven dagen per week van ’s ochtends tot ’s avonds bereikbaar. Dat betekent dat je als klant bij Sanne altijd een vast aanspreekpunt hebt die altijd bereikbaar is. Dat is nog eens relaxt op vakantie gaan!

Zelf reisde ze al af naar prachtige landen zowel binnen als buiten Europa. Je kunt bij haar dus terecht voor elk soort vakantie, ook in het prachtige Italië. Sanne vertelt in haar blogs over haar belevenissen in verschillende Italiaanse steden en geeft bovendien waardevolle tips!

Ook een reis bij Sanne boeken?

Sanne helpt je graag bij jouw volgende reis naar Italië of een ander prachtig land binnen of buiten Europa. Voor meer informatie ga je naar de website van Sanne.

Reistips van Sanne

Met reisadviseur Sanne naar Venetië

Sanne mocht samen met een collega een stedentrip uitzoeken in samenwerking met de Jong Intra en KLM.

Met reisadviseur Sanne naar Puglia

Apulië of ook wel Puglia genoemd is een gebied in Italië dat tot een paar geleden nog niet zo bekend was bij het grote publiek.

Stedentrips

Samen de mooiste stedentrips maken?
Je krijgt de beste tips voor een stedentrip door Italië.