Gids Napels, Amalfikust, Capri en Pompeï

Gids Effy Blume

Ze werkt al jaren als erkend gids in de prachtige regio Campanië. Ze leidt met haar volle enthousiasme (Nederlandse) vakantiegangers rond in het prachtige Napels, Pompeï, Herculaneum en Capri. Als je deze regio bezoekt, kun je het best contact opnemen met Effy.

Nederlandssprekend gids

De cultuur en geschiedenis van deze regio ontdek je het best in je eigen moedertaal. Effy woont in het prachtige Italië, maar spreekt gewoon Nederlands. Ze is op de hoogte van alle historie en leuke weetjes en deelt dit met veel passie en overgave. Of je nu met een grote groep bent, een gezin of gewoon met z’n tweeën; Effy brengt je met alle liefde op de mooiste plekken van deze regio!

Napels, Pompeï en Capri

Een stadswandeling in Napels, een bezoek aan het Nationaal Archeologisch Museum van Napels of een rondleiding door de opgravingen van Pompeï of Herculaneum; Effy neemt je graag mee naar deze hoogtepunten. De rondleidingen duren doorgaans 2 tot 2,5 uur en een rondleiding op het prachtige eiland Capri neemt meestal een hele dag in beslag.

Ook een tour bij Effy boeken?

Staat er bij jou ook een reis naar de regio Campanië op de planning en wil je dolgraag worden rondgeleid door een Nederlandse tourguide? Meer informatie vind je op de website van PompeiCapriTours.