Paula en Dennis in Toscane

Paula en Dennis stuurde ons hun mooiste foto, hun belevenissen van hun vakantie in Toscane én vertellen over hun bezoek aan het bedrijf Fattoria la Vialla.

Dit jaar zijn wij voor het eerst in Toscane geweest… wat is het daar mooi!
Omdat wij al jaren bekend zijn met de producten van Fattoria la Vialla die wij altijd bestellen om de lekkerste gerechten te maken vonden wij het zo leuk om het bedrijf eens in het echt te bekijken nu we zo dichtbij waren.

Het ritje naar de Fattoria was al geweldig en toen we daar aankwamen, reden we zo de Bertolli reclame binnen. Mooie gedekte tafels onder de bomen, super aardige Italiaanse mensen en oude gebouwen waarin ze hun producten maken.

Na een rondleiding over het terrein en in de wijnmakerij mochten we verschillende wijnen proeven. Daarna stonden de gedekte tafels klaar, een traditionele Toscaanse lunch samen met mensen uit Duitsland, Engeland en Nederland. Ruim 3 uur lang kregen wij gerechten gemaakt met de eigen verbouwde of gemaakte producten die zij verkopen in hun winkeltje op het landgoed van fattoria la Vialla, geserveerd met verschillende wijnen.

Deze dag was er een met een gouden randje. http://www.fattorialavialla.it.

Heb je zelf een leuk verhaal, tips of wil je jouw bedrijf in Italia onder de aandacht brengen, laat het ons dan weten via passievooritalia@gmail.com. :).

Heb je je ook al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Nee, scrol dan helemaal naar beneden.

Ciao e Presto

Jennifer & Anja

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *