passievooritalia-taalcursus

Taalcursussen

Ben je gek op Italië en kom je er graag? Dan is het niet meer dan logisch dat je de Italiaanse taal (een beetje) beheerst. Het wordt ten slotte door meer dan 85 miljoen mensen ter wereld gesproken, het is de officiële taal van de klassieke muziek en daarnaast een prachtige taal om te leren. Om de taal te leren beheersen hoef je niet helemaal naar Italië te verhuizen. Er zijn in Nederland genoeg enthousiaste docenten die je met liefde de Italiaanse taal leren. Maar natuurlijk kun je ook naar Italië reizen en de taal leren. We hebben een aantal mogelijkheden om de taal te leren voor je op een rijtje gezet. 

Italiaanse taalcursus

passievooritalia-italiando

ITALIAANSE LES ITALIANDO

Taalles in Purmerend. Heb je zin om weg te dromen naar het zonnige Italië? Kom dan naar Italiando voor taallessen (ook online). De Italiaanse Nicca Vignotto leert je alles over de taal, kunst en cultuur.

passievooritalia-lettere

TAALTRAININGEN LETTERE

Team Lettere Den Haag verzorgt de beste Italiaanse lessen, zowel klassikaal als online. Suzanne Bramante-van der Poel is de eigenaresse van dit taalinstituut en is getrouwd met de Italiaan Alberto.

passievooritalia-lalalupa

TAALREIS SICILIË LALALUPA

Ga samen op reis met Anika en andere vrouwen naar Sicilië. Leer op bijzonder én effectieve wijze de Italiaanse taal. De reis wordt geheel verzorgd door Lalalupa en kan geboekt worden voor 5 of 10 dagen.