Events / trouwen

Italianen zijn geweldig in het organiseren van events. Denk aan fashionweek in Milaan, feestelijke vieringen van Nationale dagen en natuurlijk het allermooiste event: een Italiaanse bruiloft!

Of het nu in Italië zelf is, of gewoon in Nederland; een Italiaanse bruiloft is er een als geen ander. Langgerekte tafels, prachtige bloemen, idyllische prieeltjes en vooral een romantische Italiaanse sfeer. Laten we ook de buitenlucht niet vergeten, want een Italiaanse bruiloft vindt bijna altijd buiten plaats. Het is een bruiloft om nooit meer te vergeten. En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige bruidsfoto’s gehad!

Is het jouw droom om elkaar het jawoord te geven te midden van de wijngaarden in Italië of gewoon op een prachtige locatie in Nederland met een Italiaanse sfeer? Onze partners helpen je deze droom te verwezenlijken.

ITALIAANSE BRUILOFT

passievooritalia-yesevents

YES EVENTS SICILIË

Jessica van Yes Events organiseert al 14 jaar de mooiste Italiaanse bruiloften. Ook organiseert ze bruiloften in Nederland in Italiaanse stijl. Maak samen met Jessica jouw dag onvergetelijk.

passievooritalia-trouwenintoscane

TROUWEN IN TOSCANE

Laat je begeleiden door het team van Trouwen in Toscane. Trouwen in Toscane staat voor een authentiek gestyled huwelijk en een ongedwongen romantische bruiloft. Maak nu een afspraak.

passievooritalia-italiaansetrouwlocaties

ITALIAANSE TROUWLOCATIE

Vier jouw mooiste dag met Italiaanse Trouwlocatie. Bespreek jouw wensen met een weddingplanner en laat je verrassen door het complete pakket dat ze je aanbieden.

NEDERLANDSE EVENTS

passievooritalia-littleitaly

LITTLE ITALY AMSTERDAM

Kom proeven, leer Italiaans koken en koop tal van Italiaanse producten op Little Italy in de Zuiveringshal van het Westergasterrein in Amsterdam. Het voelt alsof je je in Italië waant. Boek je kaartjes hier.

passievooritalia-italieevent

ITALIË EVENT UTRECHT

Italië Event in Kasteel de Haar is Italië op zijn beste, lekkerste en mooiste kant. En dat in Nederland. Op de pleinen en terrassen wordt het een feestje met tal van koks, artiesten en kunstenaars. Boek hier je kaartjes.

passievooritalia-bellavita-vakbeurs

BELLAVITA VAKBEURS

Ben je ondernemer en ben je geinteresseerd in Italiaanse producten, dan is dit de beurs voor jou. In 2022 wordt deze beurs georganiseerd in Amsterdam. Boek nu je stand of registeer je bezoek. Zeker de moeite waard.