Op reis naar Sardinië

passievooritalia-keepalivetours

Ben je op zoek naar een georganiseerde reis naar Sardinië in de vorm van een retreat? Dan is dit wat je zoekt.

Opladen in Sardinië

Naar Sardinië kun je in altijd betekenisvol op reis. Vind je ook dat we beter minder ‘zomaar voor de pret’ moeten vliegen? Liever enkel vliegen als het nut heeft? Dat nut kan zijn: thuiskomen met een gezonder kompas voor het leven. Voor zo’n gezonder kompas voor het leven kan Sardinië zóveel inspiratie geven!

passievooritalia-keepalivetours

Sardinië ligt toevallig vol met wereld-unieke plekken waar je vanzelf rustig van binnen stil gaat ‘staan’ bij dingen. Sam gebruikt die plekken samen met Nederlandse inspirerende personen om er sereniteit en wijsheid op te doen, onderling te versterken en door te geven. Een van die Nederlandse inspirerende personen is Peter den Haring (74).

passievooritalia-keepalivetours

Peter den Haring

Peter heeft een bijzonder inzichtrijk leven achter zich: van directeur van een jongereninstelling tot directeur van de Haagse muziektempel Het Paard. En… hij is al tientallen jaren een meester in familieopstellingen en horoscopen. Peter schrijft ook al 14 jaar elke twee weken Tijdgeest Magazine, voor mensen die streven naar een praktische en speelse vorm van spiritualiteit en openstaan voor alternatieve inzichten op het gebied van gezondheid en grenswetenschappen.

nuttige reis

Wat ga je met op Sardinië meemaken? In ongerept Sardinië, op zeer bijzondere, voor de gemiddelde toerist compleet onbekende plekken pakt hij vragen aan als: wat draag je vast en zeker nog onbewust mee van je voorgangers, hoe beïnvloeden die je, logischerwijs, en hoe neem je er wijs afstand van? Doel: zodat je lichter verder door het leven kan. Kijk, en dán kom je met iets nuttigs thuis! Dan is zo’n vlucht niet zomaar een pretvlucht, maar een nuttige vlucht. Met effect ook op de mensen om je heen thuis, en op je werk.

passievooritalia-keepalivetours

Magisch Sardinië

Hierboven zie je een van die plekken
Je kunt zo’n plek mooi gebruiken als bijzondere achtergrond en ondergrond bij iets wat onze voorouders kennelijk ook hebben gedaan: betekenisvolle informatie tot zich nemen. Informatie waar je mee verder kunt in het leven. Het is prachtig om op dezelfde plekken als heel veel vroeger ook persoonlijk betekenisvol bezig te zijn.

Zo kun je die nissen op de foto bijvoorbeeld ‘labelen’ als gebeurtenissen in je leven tot nu toe, die je gevormd hebben. Wat een plek om zo’n overzicht te maken, inzichten te krijgen in jezelf. Dus een familieopstelling doen daar? Natuurlijk! Heerlijke picknickplekken ook, trouwens; zie je jezelf er al zitten? Beetje magisch is het wel, ja. Maar dat is op Sardinië niet ongebruikelijk. Hier komen we ook:

passievooritalia-keepalivetours

Waarom deze reis boeken?

Wanneer het in Nederland al aardig kan stormen en regenen, is het op Sardinië nog zoals in onze zomer: we gaan genieten van warme herfstzon, vruchten die nog aan de bomen zitten, lekker zwemwater zelfs nog, en dan dat eten en… uitstekend gezelschap. Er is heel veel om van te genieten vanaf twee geweldige plekken: een agriturismo met waarschijnlijk de mooiste zonsopkomst van heel Italië, en een monumentaal dorpje waar rust en eenvoud én inhoud regeren.

passievooritalia-keepalivetours

We zitten dus zowel midden in de natuur als bij cultuur. Weer terug thuis vind je dit niet meer zo overdreven klinken: ‘Op Sardinië, veel meer dan zomaar een eiland van Italië, krijg je nogal diepe inzichten en verrassende vergezichten’.

Een betekenisvolle Sardinië reis

Meer informatie
Hier zie je ook dat de prijs lager is dan andere betekenisvolle Sardinië-reizen. Niet-toevallig gaan die over:
– meer mentale en lichamelijke rust;
– waar je voor geboren bent en er iets mee doen;
– lichamelijk meer zelfvertrouwen;
– hoe krijg je meer ambassadeurs die het je gunnen?

 

Blue Zone

Herken je inderdaad een paar Blue Zone-regels?
Sardinië heeft een van de vijf Blue Zones op aarde, waar hele oude mensen kerngezond blijven. Hun inspiratie herken je in de reizen op www.keepalivetours.com. Deze reis met Peter den Haring is voor Sam een illustratie van de Blue Zone-regel ‘open staan voor positieve bovenmenselijke sturing’: in dit geval van a) de planeten bij je geboorte en van b) het veld waar de informatie vandaan komt tijdens familieopstellingen. Uiteraard wordt er ook een familieopstelling gedaan, daar waar de Sarden heel vroeger zich zogezegd open stelden voor raad en advies door hun voorouders.

passievooritalia-keepalivetours

Mooi, hè, op dezelfde plek? Proberen, zo betekenisvol reizen? 

Boek nu!

Boek hier jouw mooie reis voor oktober: www.keepalivetours.com

Of neem contact op met Sam Pitzalis: 0611334511

https://passievooritalia.nl/2020/11/09/sardinie-specialist-sam-pitzalis-keep-alive-tours/

 

Boek een vakantiehuisje in Sardinië

Wil je zelf inspiratie en rust opzoeken in Sardinië, dan kan vanuit het herenhuisje van Sam. Een prachtig traditioneel authentiek Santu Lussurgiu, met vele lokale tips, boek dan nu: https://www.booking.com/hotel/it/casa-borgo-autentico.nl.html

passievooritalia-keepalivetours

filmpje Sam

Ben je trainer: https://www.retreatsardinia.com
Ben je reiziger of deelnemer: https://keepalivetours.com

YouTube-inspiration to keep alive

Sam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *