De taalcursus van Nicca – Italiando

passievooritalia-italiando

Heb je zin om tijdens de donkere dagen weg te dromen naar het zonnige Italië? Of ben je net als ons gek op Italië en heb je de taal altijd al willen spreken? Kom dan naar Italiando (online) voor iets leuks en zonnigs: Leer de Italiaanse taal, kunst en cultuur. Heb je al basiskennis van de Italiaanse taal, maar heb je moeite met spreken? Dan ben je bij Italiando ook aan het juiste adres!

De Italiaanse Nicca Vignotti heeft een taalschool in het Noord-Hollandse Purmerend. Ze werkte jarenlang bij het Italiaans instituut voor Buitenlandse Handel (ICE), maar haar hart lag altijd al bij lesgeven.

Docente Italiaans Nicca vertelt: “Ik ben Italiaanse en kom uit Venetië, waar mijn familie nog steeds woont en waar ik regelmatig naar toe ga. Ik woon inmiddels al ongeveer 25 jaar in Nederland, ben getrouwd met een Nederlandse man en heb twee kinderen.”

Docente Italiaans

Na tien jaar in Amsterdam te hebben gewerkt als organisator van wijn- en spijsproeverijen, besloot ze het roer volledig om te gooien en zich te focussen op het lesgeven. Al vijftien jaar werkt ze als docente Italiaans en heeft ze er nog altijd heel veel plezier van. In 2011 richtte ze haar eigen school Italiando op en biedt ze zowel klassikaal als online lessen aan.

Passie voor Italia NIcca Vignotto italiaanse les

Theatertechnieken

Nicca volgt regelmatig cursussen over de nieuwste lesmethodes waarmee ze haar leerlingen op de meest effectieve manier de Italiaanse taal probeert aan te leren. Ook geeft ze vaak workshops in binnen- en buitenland over de toepassing van theatertechnieken bij taalonderwijs aan anderstaligen.

Cursussen

Het cursusaanbod van Nicca is heel breed en geschikt voor beginners tot gevorderden. Aan de hand van praktijkopdrachten leer je Italiaans in concrete situaties te gebruiken. Cursisten krijgen gelijk de mogelijkheid om onderling actief Italiaans te spreken, lezen en te schrijven. Bij Nicca zul je geen rijtjes hoeven op te dreunen uit een grammaticaboek, maar staat een ontspannen sfeer centraal.

Lijkt het jou ook ontzettend leuk om Italiaans te leren spreken of bij te schaven?  Neem contact op met Nicca Vignotta via info@italiando.nl Ze helpt je graag! Voor meer info ga je naar: www.italiando.nl

https://passievooritalia.nl/10-korting-op-je-italiaanse-taalcursus/

Ciao Jennifer & Anja

 

https://www.facebook.com/passievooritalia2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *