Mijn (Italiaanse) Huisje Getekend

Passievooritalia-blog-mijnhuisjegetekend

Mijn (Italiaanse) huisje getekend

Toen ik op zoek was naar het juiste cadeau voor mijn man, kwam ik bij ‘Mijn huisje getekend’ terecht. Wow dacht ik, dit is een cadeau waar ons hele gezin plezier aan heeft. Een herinnering voor altijd. Ik belde en Lianne vertelde heel enthousiast haar verhaal. Zie het resultaat op de bovenste foto. Mijn huisje getekend door Lianne. Prachtig toch.

passievooritalia-blog-mijnhuisjegetekend

Lianne vertelt

Lianne: “Dit is mijn.huisje.getekend! Begonnen in maart 2020. Het was een spontane actie omdat ik heel graag mijn eigen huis in een lijntekening getekend wilde hebben. Gewoon mooi voor aan de muur. Minimalistisch maar toch duidelijk ons huis. Samen met mijn vriend, dochter van 7 en zoon van 5, wonen wij in een fijn jaren 30 woning.

Leuke reacties

Op de tekening kreeg ik ontzettend veel leuke reacties en ben vervolgens een aparte Instagram-pagina gestart en vervolgens stroomden de bestellingen voor mooie herinneringen aan huizen binnen.

passievooritalia-blog

Jouw vakantiehuis getekend

Inmiddels heb ik ontzettend veel unieke huizen mogen getekend. Van vakantiehuis in Frankrijk en Italië tot woonhuis in Nederland, Canada en Zwitserland. Stuk voor stuk prachtige huizen met mooie herinneringen.

Uniek handwerk

De kracht van mijn tekeningen zit hem in het handwerk. Geen automatische app die een foto omzet in een strakke lijntekening maar een unieke handgetekende woning. Alle lijnen met hun eigen karakter.

passievooria

Mooie herinnering

Ik vind het ontzettend mooi en betekenisvol om alle huizen van ieder formaat te tekenen. De huizen die ik teken hebben vaak veel herinneringen. Ik vind het fijn om aan deze herinnering een steentje bij te dragen. Tijdens het tekenproces kom je ontzettend veel te weten over hoe het huis ontworpen is. Je gaat heel anders en gedetailleerd naar een huis kijken als je het natekent. Zo leuk om achter details te komen waar de bewoners soms nooit op gelet hebben.

Ook jouw huis getekend

Ben jij nu enthousiast en wil je een mooie herinnering aan jouw woning, jouw vakantiewoning of iemand anders zijn woning laten tekenen, neem dan contact op met mij via https://www.studioeik.nl/mijnhuisjegetekend

Liefs, Lianne”

passievooritalia-blog

Bestel

Contact:

Tel: 06-46048489
Emailhttps://mijn.huisje.getekend@studioeik.nl
Website: http://www.mijnhuisjegetekend.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/mijn.huisje.getekend/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *