Mijn droomplek – Jolanda vertelt over haar Vittorio Veneto

passievooritalia-blog

MIJN DROOMPLEK

Passie voor Italia is op zoek naar mensen die over hun DROOMPLEK willen vertellen en zo hun tips te delen met ons allemaal. Jolanda nam gelijk contact op en schreef: Mijn Droomplek – Jolanda vertelt over haar Vittorio Veneto. Jolanda is namelijk al jaren woonachtig in de regio Vittorio Veneto (bij Venetië en de Prosecco streek).

passievooritalia-blog
Jolanda in de bergen

Eerste blog

Ze is dolenthousiast is om haar tips met jou te delen. Dit is haar eerste blog. Gedurende het jaar zal Jolanda meer blogs schrijven voor Passie voor Italia om jou alles te vertellen over haar favoriete regio. 

passievooritalia-blog
Dolomieten

VITTORIO VENETO EN VENETIË

Jolanda: “Wat leuk dat ik mijn tips met jou mag delen. Zoals je misschien al begrijpt ben ik erg gek op Italië. Oorspronkelijk kom ik uit Alkmaar, maar sinds 1986 woon ik in Italië en sinds 1993 in Vittorio Veneto. Deze regio ligt in het noordoosten van Italië in de regio Veneto. Het ligt precies tussen het mooie Venetië en de prachtige Dolomieten, midden in de beroemde Prosecco streek.

Passievooritalia-blog
Prosecco heuvels

EMIGREREN NAAR ITALIË

Ook al is het leven hier in Italië niet altijd gemakkelijk, ik heb nog nooit één minuut spijt gehad van mijn emigratie naar Italië. Ik mag me dan ook echt gelukkig prijzen dat ik hier al die jaren geleden eigenlijk per ongeluk terecht ben gekomen. Ik voel me elke dag een bevoorrecht mens. Ik vind het dan ook erg leuk om jou alles te vertellen over mijn favoriete regio in Italië.

passievooritalia-blog
Vittorio Veneto Serravalle

WEBSITE EN SOCIALE MEDIA

Wanneer er visite uit Nederland komt is mijn favoriete bezigheid mijn droomplek te laten zien aan mijn gasten. Toen ooit iemand tegen mij zei “waarom kennen wij dit gebied niet in Nederland” ging er bij mij een lichtje branden. Ik ben gestart met een facebook pagina (Discover Vittorio Veneto) om over deze prachtige omgeving te vertellen. En ja, van het één komt het ander, ook Instagram volgde. En nu heb ik zelfs mijn eigen website. Trots? Ja, hier ben ik erg trots op.

passievooritalia-blog
Vittorio Veneto Ceneda

UNESCO WERELDERGOED

Vittorio Veneto heeft zoveel te bieden. We hebben bergen, heuvels (Unesco werelderfgoed), leuke stadjes, Venetië natuurlijk, goede restaurants, prachtige meren én onze Prosecco. De moeite waard dus om deze regio te bezoeken. In mijn blogs zal ik je er meer over vertellen, en laat ik je het zien doormiddel van foto’s.

passievooritalia-blog
kite surf lago di santa croce

DISCOVER VITTORIO VENETO

Dit was mijn eerste kennismaking voor Passie voor Italia. Volgende keer neem ik je mee op reis door Vittorio Veneto. Als je het niet kan afwachten, neem dan alvast een kijkje op mijn website. Tot gauw.”

Liefs Jolanda.

passievooritalia-blog
Lago di Revine

Vertel over jouw droomplek

Jolanda vertelt over haar Vittorio Veneto. Vind jij het ook leuk om over jouw geliefde regio of stad te vertellen? Neem dan contact op: passievooritalia@gmail.com of bel: 0031653451799. X Jennifer

Ook interessant

Blog Paolo – Comomeer en Milaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *