Webshop

passievooritalia-webshop-geschenken

Passie voor Italia heeft de mooiste Italiaanse producten en geschenken voor jou samengesteld in deze webshop. Denk aan heerlijke Italiaanse delicatessen, wijn,  serviezen, olijfolie, unieke Prosecco en de mooiste E-books.  Laat je inspireren door de geselecteerde producten en bestel nu in de webshop.

Heb je een vraag over een product, neem dan contact op: T. 0653451799 of E. passievooritalia@gmail.com.

Passievooritalia-webshop

TERRAMIA.NL

Bestel nu bij Terramia.nl, een webshop met heerlijke Italiaanse delicatessen, rechtstreeks uit Italië. Vaak vanuit kleinere (familie)bedrijven met oog voor kwaliteit van de ingrediënten en producten. Wij hebben passie voor lekker eten!

passievooritalia-olicious

OLICIOUS

Klik hier en bestel. Olicious-Olijfolie met passie. Mark Lemmens heeft de lekkerste Italiaanse olijfolie voor jou geselecteerd. Laat je verrassen door zijn keuze en het grote assortiment. Iedere olijfolie is met zorg gekozen.

passievooritalia-webshop

BARON BUBBL PROSECCO

Klik en BEL en BESTEL Deze hand bespoten Prosecco fles van de kunstenaar Baron Bubbol is niet alleen prachtig maar de Prosecco is ook van top kwaliteit. Wil je informatie over dit design en de mogelijkheden, bel dan: 0653451799

Passievooritalia-webshop

E-BOOK AMALFIKUST

Reisadviseur Felicia Giordano heeft een prachtig E-Book geschreven waarin 100 tips staan vermeld over de Amalfikust. Ze tipt je over de mooiste stranden, heerlijke accommodaties en vertelt over het openbaar vervoer. Bestel hier.

passievooritalia-webshop

TASTE OF PUGLIA

Taste of Puglia bied je Slowfood en design uit Puglia. Laat je verrassen door het grote assortiment serviezen, gerechten en Mediteraanse producten. Hier vind je ook de mooiste cadeautjes uit Puglia voor jouw speciale persoon. Shop nu.