Kookles én het recept Tortelloni burro e salvia

passievooritalia-blog

Altijd al Italiaans willen koken? Passie voor Italia mocht op cursus bij Cucina Originale tijdens de Little Italy beurs. En het was geweldig! Twee Italiaanse kokkinnen legden haarfijn uit hoe we Tortelloni konden maken. Het was eigenlijk best simpel! Lees verder voor de foto’s én het echte Bolognese recept: Tortelloni burro e salvia.

Kneden, duwen, kneden en duwen

Vol goede moed volgden we de aanwijzingen van de kokkinnen en we voelden ons al snel echte Italiaanse donna’s. Met meel op onze handen en natuurlijk op onze gezichten 🙂 waren we aan het mengen, kneden, duwen, kneden, rollen, rollen en nog eens rollen en uitrekken en vullen. Totdat we uiteindelijk echte tortelloni’s hadden gemaakt. En het resultaat was prachtig! Al zeggen we het zelf. Ben je al nieuwsgierig geworden hoe we het deden? Lees dan snel verder voor het complete recept.

passievooritalia-cucina-originalepassievooritalia-cucina-originale

Het recept:

passievooritalia-cucina-originale

passievooritalia-cucina-originale

passievooritalia-cucina-originale

Backstage filmpjes

Wil je zelf ook echt Italiaans leren koken én ook nog eens genieten van het prachtige Italië, ga dan naar www.cucina-originale.nl en boek deze reis.

We zijn benieuwd of je het recept ook hebt gemaakt. 

Ciao Anja en Jennifer

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *