Trouwen in Italië

Johan en Patricia zijn niet alleen getrouwd in Italië maar hebben ook een rondreis gemaakt en delen hun verhaal met jullie.

Wij zijn dol op Italië en gaan al jarenlang op vakantie in het prachtige Italie. Het eten, het drinken, de mensen, de prachtige natuur, de mooie stranden en meren en de mooie authentieke steegjes en straatjes, alles is er perfect voor ons. Twee jaar geleden hebben we elkaar het jawoord gegeven. Na 24 jaar werd dat wel een keer tijd. Om het bijzonder te maken zijn we in Toscane getrouwd in het bijzijn van familie en vrienden. De meeste meren hebben we al bezocht. Dit jaar wilden we eens wat anders. Dus huurden we een camper met als doel naar de hak van de laars te reizen.

We begonnen in Verona en reden daar vandaan naar San Marino. Van San Marino gingen we naar Rodi Garganico. Andere Nederlanders hebben we daar niet gezien. Daarna op naar Lecce met natuurlijk uitstapjes naar plekjes als Vieste, Peschici, Ostuni, Otranto en Locorotondo. Via Rome naar San Gimignano, onze trouwlocatie.

Nog een paar daagjes Toscane en als afsluiting nog een paar nachtjes in Lazise aan het Gardameer

Deze vakantie was 6 vakanties in 1. Als fervent vouwwagen kampeerders was reizen met een camper natuurlijk super de luxe! Wat hebben we veel gezien en gedaan en genoten van al het moois. Nu hebben we weer een jaar de tijd om te bedenken wel deel van Italië we volgend jaar willen verkennen, want er is nog zoveel te zien in dit mooie land.

Dank je Patricia voor dit inspirerende verhaal!

Wil je meer weten over op maat gemaakte rondreizen in Italië, Passie voor Italia werkt samen met maatwerkspecialisten. Klik op onderstaande links:

Sanne Veerman

Marie Louise Veerman

Ciao Jennifer & Anja

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *