Italiaanse tassen

Passievooritalia-blog

Cleverly. – de mooiste Italiaanse tassen

Échte liefhebbers van Italië weten dat kwaliteit daar een allesomvattende regel is. Niet alleen op culinair gebied, maar zeker ook als het om tassen gaat. Daarnaast loopt de mode/ trends  immers vóór in Italië vergeleken met Nederland.

Passievooritalia-blog

Hoe het begon

Twee jaar geleden flaneerde Lindsey door de prachtige, smalle straatjes van een Toscaans dorp, toen haar ogen op een stel mooie tassen vielen. In een schattige Italiaanse modezaak werden alléén maar Vera Pelle-tassen verkocht. Oogverblindend mooi. Ze was – letterlijk en figuurlijk – meteen verkocht, verliefd zelfs.

Passievooritalia

Eigenaresse Lindsey Pardoel https://www.cleverlytassen.nl/

 

Lindsey Pardoel

Lindsey: ‘Als ondernemer en Italië fanaat  was ik al jaren op zoek naar Italiaanse lederen tassen van hoogwaardige kwaliteit. En die ook nog eens modieus én betaalbaar zijn. Die had ik daar ineens gevonden. Nu kun je ze dus bestellen bij Cleverly., mijn webshop met handgemaakte tassen die met liefde zijn gemaakt.”

Schouderband en borrelplank

passievooritalia-blog

Naast de Italiaanse tassen vind je in de webshop nu ook schouderbanden, accessoires, én leuke borrelplanken die met de hand en veel liefde gemaakt worden door de vader van Lindsey.

passievooritalia-blog

Garantie

Omdat de tassen van uitstekende kwaliteit zijn, krijg je altijd één jaar garantie op je tas. Bovendien betaal je géén verzendkosten bij. Service, warmte en eerlijkheid zijn kernwaardes die bij Cleverly hoog in het vaandel staan, net als in Italië.

Blog Lindsey

Wil je meer weten over de producten of het waarom achter dit verhaal? Kijk dan op Lindsey’s blog.

Passievooritalia-blog

Bestellen

Wil je ook graag zo’n mooie, authentieke Italiaans tas, borrelplank of schouderband? Neem dan eens een kijkje in de webshop Cleverlytassen.nl of volg Lindsey via Instagram voor de nieuwste aanwinsten.

passievooritalia-blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *