Italiaanse taalcursus italiando

passievooritalia-italiando

Ben je gek op Italië en wil je de taal graag spreken? Dan is het niet meer dan logisch dat je een Italiaanse taalcursus gaat doen. Het wordt ten slotte door meer dan 85 miljoen mensen ter wereld gesproken, daarbij is het de officiële taal van de klassieke muziek. En vergeet ook niet dat het een prachtige taal is om te leren. Gelukkig zijn in Nederland genoeg enthousiaste docenten die je met liefde de Italiaanse taal leren.

Italiando is een Italiaanse taalschool. Klassikale- en online lessen worden gegeven door de Italiaanse Nicca Vignotto. Een Italiaanse taalcursus is prachtig om nu mee te starten. Nicca leert je niet alleen de taal, maar vertelt ook over de Italiaanse kunst- en cultuur. Heb je al basiskennis van de Italiaanse taal maar heb je moeite met spreken? Neem contact op met Nicca Vignotto omdat ze je graag helpt de taal te leren. Voor meer info ga naar: www.italiando.nl

Italiando al 10 jaar dé taalschool van de regio.

De nieuwe vakantiecursus start 8 januari 2021, klassikaal en online.Eenvoudig Italiaans leren of verbeteren. Voor alle niveau’s, in kleine groepen of individueel.

passievooritalia-italiando

Wie is Nicca Vignotto? lees haar verhaal

Nicca: “Ik ben Italiaanse en kom uit Venetië, waar mijn familie nog steeds woont en waar ik regelmatig naar toe ga. Ik woon inmiddels al ongeveer 25 jaar in Nederland, ben getrouwd met een Nederlandse man en heb twee kinderen. Ruim tien jaar heb ik in Amsterdam gewerkt bij het Italiaans Instituut voor Buitenlandse Handel (ICE) dat verbonden is aan het Italiaans Ministerie van Economische Zaken.”

Docente Italiaans

Nicca: “Door veranderende omstandigheden heb ik op besloten van carrière te veranderen en sinds 15 jaar werk ik als docente Italiaans. Aanvankelijk heb ik voor verschillende scholen in Amsterdam gewerkt, in 2011 heb ik in Purmerend mijn eigen school Italiando opgericht. Italiando bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heb meer dan 300 leerlingen uit Purmerend en wijde omgeving les gegeven. Meer informatie over mijn profiel kun je vinden op www.italiando.nl.Italianado klassikaal en online lessen.”

passievooritalia-italiando

Theatertechnieken

Naast de lessen in Purmerend werk ik vanaf 2016 samen met Uitgeverij Casa delle Lingue,voor wie ik het grammaticadeel van het boek Bravissimo 1 heb vertaald en vele workshops aan docenten over de didactische taakgerichte aanpak en theatrale technieken in de taaldidactiek heb verzorgd. Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van theatertechnieken (‘process drama’) om leerlingen beter en zonder angst in het Italiaans te laten praten. Meer info vind je op www.italiando.nl/teatro.

passievooritalia-italiado

Start lessen!

Sinds de eerste lockdown in maart geef ik al mijn lessen online maar na de zomervakantie ben ik weer begonnen met het geven van klassikale lessen, in kleine groepjes en met voldoende onderlinge afstand,Nicca start met haar online cursus op 8 Januari 2021.

http://www.italiando.nl

info@italiando.nl

2 thoughts on “Italiaanse taalcursus italiando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *