Italiaanse bruiloft met Yes Events

passievooritalia-yesevents-trouwacte

Jessica van den Dungen Bille van Yes Events organiseert Italiaanse bruiloften in Italië én in Nederland. Met haar bedrijf Yes Events helpt ze jou graag bij jouw belangrijkste dag, omdat ze jou echt ontzorgt. 

Jessica: “Doordat ik een grote passie heb om het andere mensen naar hun zin te maken, ben ik 14 jaar geleden gestart met het organiseren van Italiaanse bruiloften met Yes Events. Yes Events is een evenementenbureau die voor zowel de particuliere-als zakelijke markt geschikt is. Vanaf 2015 ben ik gespecialiseerd in de Italiaanse bruiloft, waardoor ik jou kan helpen deze dag onvergetelijk te maken.”

passievooritalia-yesevents

Italiaanse bruiloft in Nederland

Jessica, vertel eens over het concept Italiaanse bruiloft in Nederland. Jessica: “Door mijn grote liefde voor Italië, is het concept van de Italiaanse bruiloft in Nederland ontstaan. Yes Event maakt het mogelijk doordat we Italië naar Nederland halen.

Ik hou van de heerlijke Italiaanse wijnen, de verse pasta di mamma en de taal. Die taal die trouwens door de Italianen voor mij nog veel te snel wordt uitgesproken. Lentemente per favor. ;)”

Wat is er mogelijk? Jessica: “Wil je een Italiaanse bruiloft of een bruiloft in Italiaanse stijl? Dan kan ik het mogelijk maken. Of je nou een bruiloft wil in de wijngaarden van Italie of in Nederland? Yes Events maakt het mogelijk.

Jullie cena di nozze aan lang gedekte tafels. Een il primo, secundo en i dolci? Schakel Yes Events in en vier de liefde zonder stress.”passievooritalia-yesevents-band  

passievooritalia-yesevents-foodtruck

Laat je informeren.

Fotografe: Anneke Fotografie. 

www.italiaansebruiloftinnederland.nl

Instagram:

Facebook:

Blog Yes Events

 

Saluti Tutti!

passievooritalia-yesevents-gedekte-tafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *