Husky sledetocht in de Italiaanse Alpen

passievooritalia-huskyexperience

Fabio, een goede vriend van Passie voor Italia is instructeur voor Husky slee tours in Breuil-Cervinia in Valle d’Aosta. The Husky Experience.

Passie voor Italia is een dagje meegegaan met Fabio. Een ongelooflijke ervaring.

passievooritalia-huskyexperienceFabio met een Husky

Een huskysleetocht door de Italiaanse Alpen

Sleeën met honden: passie en emotie! Je kunt het niet helpen, maar voel je opgewonden door de passie wanneer je de prachtige exemplaren van rasechte Siberische husky’s drijft. Voel de koude van de Italiaanse Alpen en de rush van de tour, terwijl de husky’s voor je uit rennen door de sneeuw. 

passievooritalia-huskyexperience

Winterwonderland

De husky-sterren van de met sneeuw bedekte Italiaanse Alpen zijn aaibaar en knuffelbaar. Maar wanneer ze aan het werk zijn, is hun doelgerichtheid prachtig om te aanschouwen. Ze vergezellen je op het winterwonderland van de met
sneeuw bedekte Italiaanse Alpen.

passievooritalia-huskyexperience

Bucketlist

Een spannende ervaring waarin jij het bevel voert over de slee, welke wordt getrokken door de husky’s en de ervaren instructeurs. Echt een aanrader om mee te maken. Staat dit misschien op je bucketlist?

passievooritalia-huskyexperience

Een met de natuur

De instructeurs zijn zeer begaan met de dieren. Ze vertellen je alles over het gebied en de husky’s. Het is dan ook moeilijk om na afloop afscheid te nemen van de honden. Je raakt echt aan ze gehecht. Het mooie van deze tour is dat je samen in de natuur bent en je een voelt met de sledehonden.

Huwelijksaanzoek

De excursie is geschikt voor volwassenen, tieners en voor kinderen. De tour is te boeken in Sestrierie en Cervinia. De tour is erg geschikt voor teambuilding met een bedrijf, maar er worden ook huwelijksaanzoeken in de slede gedaan. Een unieke ervaring, dat is een feit.

https://www.thehuskyexperience.com/en/cervinia

passievooritalia-huskyexperienceBuiten de sleetochten is uiteraard nog veel meer te beleven in dit prachtige gebied. Om te boeken of voor meer informatie klik hier.

Boek hier jouw vakantie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *