Fotofabriek

passievooritalia-blog-fotoboek

Fotofabriek

Ken je de Fotofabriek al? Dit is wat mij betreft de beste drukkerij van Nederland voor fotoboeken. Én Fotofabriek is ook nog eens de winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest geworden!

passievooritalia-blog-fotoboek
Toscane vakantie

Kijk daar word ik blij van. Met al die reizen die ik en mijn gezin en vrienden maak naar Italië, is het geweldig om fotojaarboeken te maken.

Ken jij Fotofabriek al? Bij de Fotofabriek kun je jouw eigen fotoboek samenstellen en vind je ook nog eens kalender, agenda’s, kaarten en nog veel meer.

passievooritalia-blog-fotoboek
Vakantie 2022

Fotoboek maken

Het is heel simpel om een fotoboek te maken! Je gaat natuurlijk eerst heerlijk op vakantie. 😉Het programma van Fotofabriek wijst zich eigenlijk vanzelf. Je kiest je fotoboek, bijvoorbeeld de hardcover 24 pagina’s staand, softcover fotoboeken of spiraal fotoboeken. Er zijn veel mogelijkheden. Verder worden de opties duidelijk toegelicht. Wanneer je alle foto’s hebt toegevoegd kan je jouw fotoboek met één druk op de knop bestellen. Heel fijn is dat je eerst een digitale preview van je fotoboek ontvangt, waardoor jij of je partner alles nog eens kunt nalopen. Voor mij in ieder geval heel prettig om last minute nog aanpassingen te maken voordat je fotoboek wordt geprint.

passievooritalia-blog-fotoboek
Amalfikust

Fotoboek op de mat

En dan dat heerlijke moment waar je jouw vakantiejaarboek kunt bewonderen; de bezorging. Mijn gezin en ik maken er altijd een leuke moment van wanneer we het fotoboek hebben ontvangen. Samen even herinneringen ophalen. Dat is voor mij geluk. En vaak worden dan ook alweer nieuwe plannen gemaakt voor het volgende jaar. Eén ding is zeker, we gaan altijd weer terug naar Italië.

passievooritalia-blog-fotoboek
Rome en Amalfikust

Kwaliteit fotoboek

Wat mij opvalt is dat de kwaliteit van de foto’s helder en scherp is. Ook zijn de fijne details goed zichtbaar op de foto’s, verder is het boek netjes ingebonden. Wanneer je een dikker fotoboek samenstelt, is het wel slim om die extra optie te kiezen zodat het boek goed openvalt.

passievooritalia-blog-fotoboek
Napels

Winnaar fotoboekentest

Radar en Tips Fotoalbum Maken heeft Fotofabriek beoordeeld tot de beste fotoboekenaanbieder in twee verschillende fotoboekentests!

Instagram

Facebook

Waar gaat jouw reis naar toe?

Rondreizen en hotspots

Mooie Italiaanse producten

Webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *