De droom van Anja: ItaliaSi en een eigen Casa

De droom

De droom van Anja Zwarthoed is uitgekomen. Een casa in Italië en haar bedrijf waar ze eerlijke producten uit Piemonte verkoopt; ItaliaSi

Passievooritalia-blog

ItaliaSi

Anja is een echte Piëmonte specialist. Samen met haar man Kees heeft ze een boerderij omgebouwd  tot een prachtig- en modern ingericht gastenverblijf. Casa in Bocco al Lupo.

passievooritalia-blog

Al jaren besteedt Anja al haar vrije tijd aan haar droomcasa en de beroemde regio Piëmonte. Ze kent alle Italiaanse buren, alle wijnboeren en de lokale ondernemers die de lekkerste en puurste producten aan haar laten proeven. Het idee om ItaliaSi op te richten is ontstaan toen Anja steeds meer vraag kreeg om de Slow Food producten mee te nemen naar Nederland.

passievooritalia-blog

Kwaliteit boven kwantiteit

Nu steeds meer mensen biologisch voedsel eten, beter vlees eten én ook meer willen weten over de streek en het bedrijf waar het product vandaan komt, biedt ItaliaSi de mooiste producten aan uit deze regio. ItaliaSi heeft een verhaal te vertellen over Piëmonte, de mooie producten en de lokale boeren. ItaliaSi neemt je mee op reis naar Italië en laat al jouw zintuigen werken.

Passievooritalia-blog

Showroom in Volendam

In de showroom in Volendam biedt ItaliaSi haar klanten de gelegenheid om de producten te bekijken, te proeven, te ruiken en het echte Piemonte slow food te ervaren. Losse producten en pakketten zijn te koop bij Anja. Bedrijven en particulieren zijn altijd welkom. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contract op met Anja voor een afspraak.

passievooritalia-blog

Missie ItaliaSi

ItaliaSi heeft een missie; iedereen vertellen hoe geweldig de producten uit Piemonte zijn. Kwaliteit boven kwantiteit, het echte slow food. Het verhaal van Anja en Kees is bijzonder, inspirerend en magisch. 

Proeverij

Piëmonte Slow Food

Piëmonte bevindt zich in Noord-Italië en staat sinds 2014 op de Unesco Werelderfgoed lijst. De naam betekent ‘aan de voet van de bergen’. De beroemde wijnen als Barolo en Barbaresco, de Robiolo-kaas, de witte truffel, Torta di Nocciola, de echte salami en de Tajarin pasta maken het plaatje compleet. Het is een paradijs voor echte fijnproevers. Piëmonte staat ook bekend om haar Slow Food. Deze term staat voor behoud van eerlijk en duurzaam voedsel. Iets waar ItaliaSi ook voor staat.

passievooritalia-blog

Casa in Bocca al Lupo

In de mooie heuvels van Piëmonte bevindt zich de droomcasa van Anja en haar man Kees. Samen hebben ze een oude boerderij omgebouwd tot een prachtig en modern ingericht gastenverblijf. Houd je van de mooie natuur van Piemonte, de lekkerste wijnen, de ultieme rust, slaperige dorpjes en spectaculair uitzicht over wijngaarden en hazelnootplantages? Kom dan naar Casa in Bocca al Lupo.

passievooritalia-blog

Het is ook mogelijk om de gehele boerderij te huren. Samen met jouw familie of vrienden het echt Dolce far niente ervaren. Dat moet je toch eens ervaren!

passievooritalia-blog

Blog Anja en Keest

2 thoughts on “De droom van Anja: ItaliaSi en een eigen Casa

 1. Beste Anja en Kees,

  Het ziet er allemaal prachtig uit.
  Maar… hebben jullie ook een staanplaats voor campers?
  Wij gaan in september camperen vanuit De Marche waar wij wonen. En dit mooie plekje kwam ik tegen. Vandaar mij vraag.

  Succes met jullie mooie werk!
  Hein en Giny Runhaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *