De beste Italiaanse olijfolie van Olicious

Ciao! Ik ben Mark Lemmens.

Met ‘Olicious – olijfolie met passie’ breng ik de lekkerste Italiaanse olijfolie bij jou op tafel. Op onze website kies je eenvoudig de olijfolie die bij je smaak of je gerecht past.

De beste kwaliteit olie

Veel mensen weten niet dat een goede olijfolie een enorme smaakmaker is in de keuken. Ik zet mijn passie voor Italië en mijn kennis van olijfolie in om dat te veranderen. Voor de selectie van mijn assortiment let ik op kwaliteit en kleinschaligheid en zoek ik in het bijzonder naar olijfolie die karakteristiek is voor een streek.

De persoonlijke band met mijn boeren en met jou als klant staat voorop.

A presto!

Mark

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *