Boek je fietstour bij Baja bikes

passievooritalia-bajabikes-napels

Waarom een Italiaanse fietstour boeken bij Baja Bikes?

Heb je altijd al een citytour per fiets willen doen in Italië? Dan is Baja Bikes het antwoord voor jou omdat je jouw fietstour bij Baja Bikes veilig en snel online boekt. Overal ter wereld bieden ze tours aan en ook in 14 Italiaanse topsteden.

Nederlandse gids

Bekijk tijdens de fietstour bij Baja Bikes de highlights van de Italiaanse stad, of ga juist van de gebaande paden af. Beleef de stad van binnenuit. Ontdek hoe en waar een (Nederlandse) local zich beweegt en het leven ervaart. Op deze manier beleef je de stad op een fantastische manier, omdat de local jou veel tips geeft.

passievooritalia-bajabikes-rome
Bajabikes Rome Italië

In welke steden in Italië biedt Baja Bikes deze fietstour

Je kan deze fietstours en fietshuur van Baja Bikes boeken in Bari, Bologna, Florence, Genua, Lecce, Lucca, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome, Turijn, Venetië en Verona. Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer, door op de namen van de stad te klikken boek je fietstour nu gelijk.

passievooritalia-bajabikes-milaan
Baja Bikes Milaan Italië

Leukste excursie van Baja Bikes om de stad te verkennen

Je kunt een stad op meerdere manieren ontdekken, om jouw reis geweldig te maken. Het is slim om de eerste dag van de vakantie deze leukste fietstour of excursie te boeken, omdat je op die manier van te voren weet welke plekken je nog eens te voet extra wilt bezoeken.

passievooritalia-bajabikes-bari
Bajabikes Bari Italië

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/Bajabikes.bcn/

Instagram: https://www.instagram.com/bajabikes/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *