Boek je fietstour bij Baja bikes

Waarom een Italiaanse fietstour boeken bij Baja Bikes?

Heb je altijd al een citytour per fiets willen doen in Italië? Dan is Baja Bikes het antwoord voor jou omdat je bij Baja Bikes veilig en snel je fietstour of fietshuur online boekt. Overal ter wereld bieden ze dit aan en ook in 14 Italiaanse topsteden.

Nederlandse gids

Bekijk tijdens de tour de Highlights van de Italiaanse stad. Of ga juist van de gebaande paden af. Beleef de stad van binnenuit en ontdek hoe en waar een (Nederlandse) local zich beweegt en het leven ervaart. Op deze manier beleef je de stad op een fantastische manier.

Bajabikes Rome Italië

In welke steden in Italië biedt Baja Bikes deze fietstour

Je kan deze fietstours en fietshuur boeken in Bari, Bologna, Florence, Genua, Lecce, Lucca, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome, Turijn, Venetië en Verona. Ook is er een Mountainbike tour bij het Comomeer. Klik op de namen van de stad en boek je fietstour nu gelijk.

Baja Bikes Milaan Italië

Leukste excursie om de stad te verkennen

Je kunt een stad op meerdere manieren ontdekken. De beste tip is om de eerste dag van de vakantie deze leukste fietsexcursie te boeken. Omdat je op die manier weet welke plekken je nog eens te voet extra wilt bezoeken.

Bajabikes Bari Italië

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/Bajabikes.bcn/

Instagram: https://www.instagram.com/bajabikes/

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *