Blog over trouwen in het buitenland

passievooritalia-blog

Waarom een professionele make-up artist & haarstyliste boeken voor jullie huwelijk?

Diana Zwarthoed is een make-up artist en haarstyliste. Haar specialiteit is bruidsmake-up en haarstyling. Ze vertelt in deze blog over trouwen in het buitenland waarom het zo belangrijk is om een professionele make-up artist en haarstyliste in te huren wanneer je trouwt. Vooral wanneer je in het buitenland trouwt.

Diana: “Ga je binnenkort trouwen? In Italië, of in Italiaanse stijl? Ja? Wat een geweldig mooi vooruitzicht! Dat houdt ook in dat een hoop zaken te regelen zijn, door jullie zelf of een goede weddingplanner.

Passievooritalia-blog
Make-up en haar voor bruiloft

Trouwen in het buitenland

Met name wanneer je in het buitenland trouwt is het super fijn professionals om jullie heen te verzamelen die heel veel kennis en ervaring hebben. En zeker onder alle omstandigheden of wijzigingen in jullie programma kunnen werken of snel kunnen schakelen, bijvoorbeeld een fotograaf.

Vooral in het buitenland helpt jouw team waar mogelijk om alles zo onbezorgd en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

passievooritalia-blog
Diana Zwarthoed

Diana Zwarthoed

Ik zie het als mijn taak om jou als bruid, zoals ik het vaak noem, “je allermooiste zelf” te laten zijn en de hele dag te laten stralen.

Vanaf het moment dat je bij mij in de make-up stoel zit, kun jij je volledig ontspannen terwijl ik het bruidskapsel en de bruidsmake-up verzorg.

passievooritalia-blog
Bruidsmake-up en haarstyling

Proefsessie inplannen

Wanneer mogelijk zullen wij altijd vooraf een proefsessie inplannen om al jouw wensen en voorstellingen te bespreken en uit te proberen. Op jullie trouwdag zelf kom ik uiteraard altijd naar de trouw locatie.

Passievooritalia-blog
Haarstyling bruiloft

Aangepaste make-up en haarstyling

Omdat Italiaanse en buitenlandse bruiloften zich veel meer buiten afspelen, zal ik daar qua bruidsmake-up en haarstyling altijd rekening mee houden. In verband met wat warmere temperaturen gebruik ik speciale matterende producten, ook vaak voor de bruidegom. Maar ook voor het bruidskapsel houd ik rekening met de warmte, luchtvochtigheid of wind.

Last minute verandering

Zo had ik op Mykonos een bruid met heel lang haar dat eigenlijk los gedragen zou worden met een mooie slag. Door de harde wind die onverwachts opstak hebben we last- minute snel geschakeld en heb ik het haar losjes opgestoken. Zo kon de bruid toch de hele middag en avond genieten zonder zich zorgen te maken over haar kapsel.

Passievooritalia-blog
Make-up en haarstyling by Diana Zwarthoed

Op tijd aanwezig

Een ander voordeel van een bruidsvisagiste op locatie is dat ik meestal de dag ervoor aankom om zeker te zijn dat ik op tijd aanwezig ben. En meestal de dag na jullie huwelijk weer terug reis. 

Het gebeurt ook met regelmaat dat ik aan de vooravond al geboekt word om ook daar de bruid te stylen, wanneer de familie en vrienden arriveren.

passievooritalia-blog
http://www.helennavajas.com

Avond make-up

Vaak ben ik op de huwelijksdag nog aanwezig voor touch ups of om styling voor de avond. Het is prachtig om overdag met het daglicht een zachte make-up te dragen en deze voor de avond om te toveren in extra feestelijke look. Denk aan een rode lip, eyeliner, misschien een nepwimper.

Of een kleine verandering in jouw haarstyling.

20 jaar ervaring

Door mijn ervaring, inmiddels van ruim 20 jaar, met bruidsmake-up en haarstyling, maar ook het werken voor heel veel bladen, modeshows, TV en film is voor mij niets nieuw en bijna niets onmogelijk.

passievooritalia-blog
Bruidsmake-up en haarstyling

Onder alle omstandigheden en op de gekste locaties heb ik mogen werken, waardoor ik geleerd heb mij snel aan te passen en me niet snel van de wijs te laten brengen.

Mijn doel

Mijn doel is altijd om de persoon die in mijn make-upstoel zit, zich op zijn of haar gemak te stellen zodat zij volop kunnen genieten van dit bijzondere moment.

Wanneer ik jouw lach in de spiegel zie en jij stralend de deur uit loopt na de sessie, op weg naar jullie mooiste dag, is mijn missie geslaagd.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd en wil meer informatie? Bel mij dan: 0614532315, of stuur een e-mail:  diana.zwh@gmail.com.

Website

Neem eens een kijkje op mijn website.

Of kijk eens op mijn Facebook en Instagram pagina voor tips en tricks.”

Liefs Diana

Meer trouw inspiratie

Vindt hier meer trouw inspiratie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *