Boekentip Passie voor Italia –

Passie voor Italia heeft een prachtig Italiaans boek voor je geselecteerd: ‘Giftige Tongen’ van schrijfster Rosa Ventrella.

Giftige Tongen

Teresa en Angelina

Het boek Giftige Tongen gaat over de 2 zusjes Teresa en Angelina. Zij groeien op in 1945 in Puglia. Wanneer hun vader naar het front moet en de armoede toeslaat, neemt hun moeder het verleidelijke aanbod aan van de machtige landeigenaar Personè. Met verstrekkende gevolgen.

Wow, nu al spannend. 😀Dit boek is een prachtige familieroman van groots literair talent Rosa Ventrella. In Italie al een echte besteller. Lees meer over dit boek: https://www.xanderuitgevers.nl/boeken/giftige-tongen-rosa-ventrella/

Rosa Ventrelle

Over de schrijfster

Rosa is geboren in Bari – Puglia en is een groots literair talent. In haar land een bekende schrijfster. De schrijfster is afgestudeerd Moderne Geschiedenis. Haar schrijfstijl wordt ook wel eens vergeleken met Elena Ferrante, bekend van De Geniale Vriendin. Ook geeft Rosa naast het schrijven ook lezingen over Vrouwen in de Geschiedenis.

Wil je meer lezen van Rosa Ventrella:

Een Fatsoenlijke familie – Storia di una famiglia perbene

Passie voor Italia boekentips:

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *