Trouwen in Italië-Jessica van Yes events stelt zichzelf voor

Trouwkriebels krijg je van het inspirerende verhaal van Jessica, lees snel het mooie verhaal en geniet van de prachtige foto’s.

Jessica van Yes events

Jessica is de oprichter van Yes Events. Ze is een echte Italofiel. Al bestaat bestaat niet, maar je kunt je er vast een beeld bij schetsen. Jessica: “Iemand die stapelgek is op Italië. Met ruime ervaring in de evenementenorganisatie, besloot ik vijf jaar geleden mij te focussen op het organiseren en stijlen van bruiloften – toen nog in Nederland, ondertussen ook in Italië. Trouwen in Italië. Naast mijn onderneming ben ik heel gelukkig met mijn man, dochter en bonuszoon. Mijn lief vind je vaak als mijn rechterhand op de door mij georganiseerde bruiloften.”

Jessica & Michael

Liefde voor Italië

Jessica en haar man zijn echt verliefd op Italië. Jessica: “We delen de liefde voor Italië. We houden van het land, de taal en het eten. Vakanties brengen we steevast door in de verschillende regio’s van het land, waarbij het landelijke Toscane en zonnige Puglia onze voorkeur hebben. Ons huis heeft Toscaansgroen op de muren, er staan olijfbomen in de tuin en Italiaanse wijnen op tafel. De witte keramieke Pumo uit Puglia staat prachtig tussen mijn vintage serviesgoed en ons huwelijkscadeau, een geadopteerde olijfboom in Viëste bloeit fantastisch. Het enige wat mist, is een kledingkast gevuld met Versace. Wie wil er niet trouwen in Italië”

Muziek & Trouwen

Si, amiamo l’Italia!

Eat- Pray- Love

Sicilie

Jessica is voor Yes Events vaak in Sicilië, waar ze samen met een supertof team de prachtigste bruiloften organiseer. Jessica: “De weekenden in Sicilië zijn weekenden vol zon, vermaak en liefde. Je leert hier la dolce vita kennen zoals de Sicilianen dit ook beleven. Twee dingen staan daarbij centraal als je trouwt in Italië: met familie zijn én lekker eten. Het weekend start je met een welkomstfeest met Siciliaanse lekkernijen. Je overnacht in de mooie agriturismo’s en de dag erna neem je een duik in het zwembad. Ter verfrissing wordt een fles prosecco ontpopt of je kiest voor de bekende Aperol Spritz. Dat ik daar van mee mag genieten, is de kers op de taart van mijn vak.”

Sardines

Trouwen in Italiaanse stijl

Hoe is het bruiloft concept ontstaan? Jessica: “Vanuit deze ervaring is het bruiloftsconcept ‘Italiaanse bruiloft in Nederland’ ontstaan. Trouwen in Italiaanse sferen, maar dan in het (net zo prachtige) Nederland – bijvoorbeeld in je eigen achtertuin. Voor de Italiaanse bruiloft in Nederland werk ik samen met leveranciers die evenzoveel liefde voor Italië hebben. Dankzij deze samenwerkingen wordt alles, maar dan ook alles, in Italiaanse stijl neergezet.”

Trouwen in rode Alfa

De beleving

Hoe creeër je een echt Italiaanse sfeer? Jessica: “We creëren een setting die zo gekopieerd en geplakt uit Italië komt. We klappen de dinertafels uit, stijlen ze á la Italia en laten de heerlijkste gerechten en wijnen uit Italië overkomen. Het enige wat jij hoeft te doen is al je familie en vrienden waar jij de liefde mee wilt vieren, uitnodigen. Van de ceremonie, het proostmoment en van het diner tot aan het feest: alles zal een beleving worden die jullie als bruidspaar nooit meer vergeten. Een een soort van trouwen in Italië.”

Celebrare l’amore!

Jessica van den Dungen Bille

Wil je meer informatie over Yes Events? Kijk dan op www.yesevents.nl www.italiaansebruiloftinnederland.nl


Ciao Jennifer & Anja

 

Published by

2 thoughts on “Trouwen in Italië-Jessica van Yes events stelt zichzelf voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *