Met reisadviseur Sanne naar Puglia

Sanne is onze reisadviseur en ze heeft een prachtige reis voor jou samengesteld door Puglia. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Apulië of ook wel Puglia

Apulië of ook wel Puglia genoemd is een gebied in Italië dat tot een paar geleden nog niet zo bekend was bij het grote publiek. De afgelopen jaren is het zeer populair geworden en dat is niet zonder reden. Dit mooie gebied in de hak van de laars heeft ontelbaar veel mooie en gezellige dorpen, een azuurblauwe zee en een ongelofelijk mooie kustlijn met grillige rotsformaties.

Wij maakten zelf een rondreis door dit mooie gedeelte van Italië en dit kan ik iedereen aanraden. Er is veel te zien en beleven, ideaal om in een rondreis te organiseren zodat je kunt genieten van alle leuke stops die je kunt maken.

Het is ook mogelijk om vanaf een locatie te doen, maar dan ben je vaker wat langer onderweg. Wij hebben in 10 dagen ontzettend veel kunnen zien, vanaf 3 verschillende locaties. Heb je nog wat meer tijd dan kun je ook makkelijk 15 dagen hier doorbrengen, iets meer stops maken en op die manier je reis uitbreiden.

Alberobello

Een van de must sees in Puglia is Alberobello. Zoals de titel al zegt, het trulli paradijs van Puglia. Trulli`s zijn witte huisjes met een kegelvormig dak, deze zijn typerend voor deze streek. In Alberobello kun je deze trulli`s van buiten en van binnen bekijken. Je kunt hier zien hoe de italianen hier leefden en genieten van deze mooie cultuur.

Trulli

Zodra je een stap zet in dit leuke stadje lijkt het net of je in een sprookje bent beland. Je loopt door kleine en steile wandelpaden door het dorp en je vindt er diverse leuke winkeltjes. Het is uiteraard ontzettend druk en populair dus wil je het dorp iets meer voor jezelf hebben? Blijf dan een nachtje slapen in een Trulli, ook dat is mogelijk.


Al met al wel een echte aanrader als je een rondreis maakt door Puglia en zeker de moeite waard om even te stoppen.

Wil je deze reis zelf gaan ervaren, neem dan contact op met Sanne:

https://www.sanne-veerman.nl/

Mobiel: 0645732498

https://tuiathome.nl/reisadviseur/sanne-veerman/

https://www.instagram.com/reisadviseursanneveerman/?hl=nl

https://www.facebook.com/reisadviseursanneveerman

Ciao Anja en Jennifer

 

Published by

4 thoughts on “Met reisadviseur Sanne naar Puglia

  1. Hoi Wouter,

   Ik (Jennifer) ga het zelf ook ondervinden dit jaar. Volge de week vertrek ik voor 2 maanden naar Lecce in Puglia. Als je ons volgt @passievooritalia2, kun je de foto’s zien.

   Mocht je de reis willen maken die onze reisadviseurs heeft samengesteld, kan ik je met haar in contact brengen.

   Dank voor je berichtje sturen En een fijne dag.

   Liefs,

   Anja en Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *