Penthouse te koop – Lago Maggiore

Spectaculair Penthouse appartement te koop met uitzicht op het Lago Maggiore. 

Ben je op zoek naar een prachtig appartement aan het Lago Maggiore, of ben je hier erg nieuwsgierig naar? Lees dan snel verder.

Lago Maggiore – Verbania – PALLANZA – Onmiddellijke nabijheid van het meer

Spectaculair PENTHOUSE appartement met prachtig uitzicht op het meer en de Borromeïsche eilanden, grote terrassen met uitzicht op het meer (70 m²), zwembad (50 m²), ruime garage (85 m²), privélift.

Te koop

Dit prachtig gerenoveerde penthouse-appartement ligt op een toplocatie, op slechts een steenworp afstand van de prachtige promenade langs het meer van Pallanza. Het appartement is gelegen in een historisch huis volledig gerenoveerd in 2004, het heeft een grote privégarage met automatische poort en een privélift en omvat het volgende:

Vierde verdieping (270 m²): ruime woonkamer / eetkamer met open haard en uitgang naar het terras met uitzicht op het meer met barbecue en pizza-oven, aparte keuken, twee slaapkamers (een van de twee slaapkamers is erg groot en kan worden verdeeld in twee slaapkamers), kleedkamer, twee badkamers en een wasruimte.

Verwarmd binnenzwembad

Een verwarmd binnenzwembad (50 m²) met mozaïekstenen, uitzicht op het meer en de douche leidt naar een tweede terras met een prachtig uitzicht over de daken van Pallanza, het meer en de tegenoverliggende bergen.

De twee terrassen zijn verbonden door een stenen balkon.

Privégarage en fitnessruimte

Het penthouse omvat ook: een tweekamerappartement met badkamer (50 m²), een berging (14 m²), een fitnessruimte (17 m²) en een privégarage (85 m²). Het appartement is in perfecte staat! Vloerverwarming, airconditioning en alarmsysteem. Een geweldige locatie. Zuid georiënteerd. Energieklasse: C, IPE: 104,9 kWh / m2.

Prijs: € 1.800.000

Lago Properties

Bel voor meer informatie met Barbara Zwaard: Telefoonnummer: +39 380 284 3136  Email adres info@lagoproperties.com – 

Lago Properties De portal site voor het Italiaanse merengebied

Bezoek Lago Maggiore

Het 2e grootste meer van Italië is Lago Maggiore. Rond het meer vind je bergen en stranden. Het Lago Maggiore is een meer in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Het wordt in het Italiaans ook wel Lago Verbano genoemd. Dit gebied is perfect voor een vakantie naar een vakantiepark, hotel of camping.

Het meer is 60 kilometer lang en je vindT er mooie steden als Ascona, Stresa, Luino en Locarno. De gezellige pleintjes, het uitzicht, winkels en het lekkere eten zijn zeker de moeite waard om Lago Maggiore eens te bezoeken. Of ga naar de natuurgebieden in de buurt met groene dalen en hoge bergen tot wel 3000 meter.

Borromeïsche Eilanden

Het meer staat ook bekend om de mooie eilandjes als Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre. Vroeger bouwde de Europese adel in de negentiende eeuw bijzonder mooie villa’s, vaak met een botanische tuin zoals in Baveno, Pallanza of Stresa.

Milaan

Ook ligt Milaan dichtbij het meer. Kortom alle reden om hier eens op vakantie te gaan óf een appartement te kopen.


Ciao

Anja en Jennifer

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *