ADOPTEER EEN EEUWENOUDE OLIJFBOOM❗️

Adopteer een eeuwenoude olijfboom voor een goed doel!

Marlou Boelens is gek op Zuid-Italië en is een verbinder en sociaal ondernemer voor Vieste Puglia. Ze geeft Nederlanders de kans Vieste te ervaren door middel van activiteiten met en door de locals zelf, zodat zij er ook aan verdienen. In een tijd van Corona heeft Marlou iets unieks bedacht.

Adopteer een eeuwenoude olijfboom.

Marlou: Al jaren werk ik samen met de familie Medina in Vieste, mijn tweede familie en tweede thuis. Zo verkoop ik hun (h)eerlijke olijfolie in NL en organiseer ik themareizen met hen.

Marlou in Vieste

Dit zorgt voor extra klandizie die zij goed kunnen gebruiken buiten het korte seizoen van hun villaggio. Dat ook hun villaggio voorlopig dicht moet blijven door de Coronacriris is natuurlijk een tegenslag. Met deze actie hopen we een extra steuntje in de rug te bieden.

Vier generaties ervaring, kennis, hard werk, volharding en passie dat kenmerkt de Medina’s en dat maakt hun olijfolie tot een kwaliteitsproduct.

De familie heeft ruim 2000 olijfbomen waarvan een flink aantal secolari ( dit zijn de oerbomen van minstens 100 maar vaak meer dan 300 jaar oud). Precies deze prachtige bomen spreken het meest tot de verbeelding en juist deze kun je dus nu adopteren.

Hiervoor zijn diverse opties, steeds geldig voor 1 jaar:

– voor €50 adopteer je een boom; ontvang je een digitaal certificaat, een foto van je boom met je naambordje en na de oogst 0,5 liter olijfolie.
– voor €75 adopteer je een boom; ontvang je een digitaal certificaat, een foto van je boom met naambordje en na de oogst 1 liter olijfolie.
– voor €100 adopteer je een boom; ontvang je een digitaal certificaat, een foto van je boom met naambordje en na de oogst 2 liter olie.

Geef een olijfboom cadeau

Een boom kado geven kan natuurlijk ook en heb je zelf een ander leuk idee…. laat het weten, alles is bespreekbaar.

Bestel olijfolie van de eeuwenoude olijfbomen in Vieste

EXTRA: Alle adoptanten krijgen 5% korting op de verkoopprijs van de olijfolie bij nabestellingen. Bovendien krijgen alle adoptanten 5% korting op het totaalbedrag van de eerstvolgende trips naar Vieste rond de olijfoogst,(we hopen okt/nov 2020 weer te gaan), Een mooie gelegenheid je boom te bezoeken.

DOE JE OOK MEE?

Meld je aan of stel je vragen via info@soprattutto.nl

Grazie & saluti
Marilú

Sociale media:

@soprattutto_puglia_with_love

@marlou_sogno_per_sempre

Ciao Anja en Jennifer

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *