Quarantini di Joelle

Joelle vertelt over haar B&B Little Dolce, het mooie Lecce én over haar Quarantini T-shirt, ontworpen voor het Rode Kruis. Gelijk te bestellen!

Ik ben Joelle, of zoals de meeste mij noemen Joe, ex fashion designer, die op een zomerse dag besloot het helemaal anders te gaan doen. Basta er mee! Ik heb het gewoon gedaan. Dag goede baan, dag koophuis, dag schattig autootje, dag zekerheid en vooral dag Nederland! Ciao Italië, ciao Lecce en ciao fantastische bed & breakfast.

Joelle in haar b&b Little Dolce

Lecce – Puglia een bruisende stad vlak bij zee

Eerder schreef ik al over Puglia, mijn gezellige stad Lecce en de Little Dolce b&b. Salento is een van de puurste streken van Italie.

Lecce Apuglië

Je vindt hier van alles, van bruisende stadjes met kalkstenen gebouwen tot aan de mooiste stranden aan de azuurblauw zee en van bosrijke gebieden om in te wandelen tot aan lange kustlijnen waar je een net gevangen visje in een authentiek restaurant kunt eten.

Salento

Ook Lecce ligt dicht bij zee. Vanuit het historische centrum gaat er een lange weg naar het oosten waardoor je na een paar kilometer de kust bereikt. Hier kun je terecht voor de beste pasticciotti (dolci), een duik in de zee of een lekkere wandeling op blote voeten over het strand.

Little Dolce quarantini
Helaas kan ik op het moment wat minder goed genieten van al het moois dat Puglia te bieden heeft. De Corona maatregelen gaan hier namelijk zo ver dat ik alleen naar buiten mag om de hond uit te laten en boodschappen te doen. Daarom is de b&b (tijdelijk) even dicht.

B&B Little Dolce

Hierdoor mis ik wel het lekker bezig zijn (ik kan echt niet stil zitten!) en het gezellige contact met mijn gasten. Ik vind het namelijk heerlijk om mensen te helpen en ze een fijne vakantie te geven. Maar gelukkig heb ik daar wat leuks op gevonden. Ik heb mijn oude beroep weer opgepakt en een T-shirt ontworpen. Heerlijk was dat om te doen. Het begon helemaal te kriebelen en de creativiteit stroomde weer door mijn bloed.

Quarantini t-shirt Joelle

Op het T-shirt voeg ik het aangename bij de quarantaine regels. Degene die mij nog van vroeger kennen, weten dat ik liters Martini dronk. Soms met wat ijs en soms elegant met een kers of olijf. Het ontwerp is dus de beste combinatie van het verleden en het heden: Quarantini.

Draagbaar T-shirt

Het model van het T-shirt is iets wijder, precies zoals ik mijn shirts graag draag. Soms in mijn Levi’s 501, soms losjes over een strakke jeans of in de zomer geknoopt op een short. Je kunt er alle kanten mee op en is te verkrijgen in vier kleuren.

Rode Kruis – Mensen helpen

Zoals ik al eerder schreef, vind ik het leuk om mensen te helpen en gelukkig te maken. Dus dat wilde ik ook met dit shirt doen. Het allermooiste is dan ook dat deze maand 100% van de winst naar het Rode Kruis gaat.

Kortingscode: Littledolce

Je krijgt 10% korting met de kortingscode: LITTLEDOLCE. Als je de kortingscode niet gebruikt, dan gaat er meer geld naar het Rode Kruis.

Bestellen:

Meer info vind je op de website: https://www.sforza.shop/collections/women/products/unisex-jersey-short-sleeve-tee

Je vindt me nog steeds zo nu en dan met een glas Martini in mijn hand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ciao Joelle

Instagram: @little_dolce_bedandbreakfast

Facebook: @littledolce


T-shirt gekocht? Stuur ons de foto en vertel waarom jij het t-shirt hebt gekocht. We plaatsen het dan op Passie voor Italia.

Ciao Anja en Jennifer


 

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *